FenerbahçeFenerbahçe'den Sofyan Amrabat bombası! İstanbul'a geliyor

Fenerbahçe'den Sofyan Amrabat bombası! İstanbul'a geliyor

30.08.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Ferdi transferinden büyük bir gelir elde eden Fenerbahçe Yönetimi, yıldız futbolcu için Fiorentina ile el sıkıştı. Amrabat’ın bugün İstanbul’a geleceği ardından resmi sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.

Fenerbahçeden Sofyan Amrabat bombası İstanbula geliyor

Ferdi transferinin ardından büyük bir gelir elde eden Fenerbahçe merkez orta saha transferinde mutlu sona ulaştı, 6 numara transferini bitirdi. Sarı-lacivertlilerin, Sofyan Amrabat’ın transferi için Serie A ekibi Fiorentina ile anlaşmaya vardı.

Haberin Devamı

BİR SEZONLUK KİRALAMA

İdareciler, yıldız futbolcunun transferinde geri adım atmadı ve pazarlıkta kazanan taraf oldu. Fenerbahçe, 28 yaşındaki futbolcuyu bir sezonluğuna kiralayacak.

Fenerbahçeden Sofyan Amrabat bombası İstanbula geliyor

İSTANBUL'A GELİYOR

Anlaşmada satın alma opsiyonu da bulunacak. Amrabat, bugün İstanbul’a gelerek sağlık kontrolünden geçecek, ardından resmi sözleşmeyi imzalayacak. Geçen sezonu Manchester United’de kiralık olarak geçiren Amrabat, Fiorentina’ya 2020 yılında Hellas Verona’dan 19 milyon 500 bin euro karşılığında gelmişti.

FRED'E ALTERNATİF

Bu transferi bitiren Fenerbahçe’de Sportif Direktör Mario Branco ve idareciler, Fred’in sakatlık riskine karşı önlem almayı amaçlıyor.

Brezilyalı yıldızın forma giymediği maçlarda Fenerbahçe çok zorlanırken, sarı-lacivertli yönetim bunun yeni sezonda devam etmesini istemiyor. Bu yüzden de o bölgede Fred’in alternatifi olacak bir isim araştırmaya devam ediyor. 

Haberin Devamı

Yönetim bu transfer politikasında her oyuncuyu gündemine almayacak daha çok fırsat transferi yapmak için çalışacak.

GELİŞ SAATİ BELLİ OLDU 

Öte yandan Sports Digitale'in haberine göre Fenerbahçe'nin yeni transferi Sofyan Amrabat 16.00'da İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde olacak.

Yazarlar