Fenerbahçe Fenerbahçe'den dünya yıldızı orta saha hamlesi! Transfer kozu Jose Mourinho

Fenerbahçe'den dünya yıldızı orta saha hamlesi! Transfer kozu Jose Mourinho

04.07.2024 - 19:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-lacivertlilerin Premier Lig'in yıldızının peşine düştüğü öne sürüldü.

Fenerbahçeden dünya yıldızı orta saha hamlesi Transfer kozu Jose Mourinho

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertlilerin, Premier Lig devinde forma giyen başarılı futbolcunun peşinde olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin 28 yaşındaki futbolcunun transferinde Jose Mourinho'yu koz olarak kullanabileceği kaydedildi. Kulübünden ayrılmak isteyen tecrübeli futbolcunun transferi konusunda girişimlerin kısa süre içerisinde başlayacağı belirtildi.

Fatih Karagümrük'ten Levent Münir Mercan ile Atletico Madrid'den Çağlar Söyüncü'yü transfer eden Fenerbahçe'nin Pierre Emile Hojbjerg'in peşine düştüğü aktarıldı. Pierre Emile Hojbjerg için kısa süre içerisinde temasların başlayacağı kaydedildi.

Fenerbahçeden dünya yıldızı orta saha hamlesi Transfer kozu Jose Mourinho

Pierre Emile Hojbjerg'in Tottenham'dan ayrılmak istediği vurgulandı. Jose Mourinho'nun hem 6 hem de 8 numarada forma giyebilen eski öğrencisini takımda görmek istediği belirtildi.

Fenerbahçe'nin Tottenham ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek Pierre Emile Hojbjerg'in bonservisini almaya çalışacağı kaydedildi. Sarı-lacivertlilerin, Danimarkalı yıldızın transferindeki en büyük kozunun Jose Mourinho olacağı aktarıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de kurmayların, Pierre Emile Hojbjerg transferi için Tottenham ile olan pazarıklara hafta içinde start vermesinin beklendiği belirtildi. Pierre Emile Hojbjerg, geride kalan sezonda Tottenham formasını 39 maçta giydi.

Fenerbahçeden dünya yıldızı orta saha hamlesi Transfer kozu Jose Mourinho

Danimarkalı orta sahanın Tottenham ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Başarılı futbolcunun güncel piyasa değeri 18 milyon euro.

BK Skjold altyapısında futbola başlayan Pierre Emile Hojbjerg daha sonra Kopenhag, Bröndby, Bayern Münih, Augsburg, Schalke ve Southampton'da oynadı. Tottenham, 2020-2021 sezonu başında Pierre Emile Hojbjerg için 16 milyon 600 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Pierre Emile Hojbjerg, Danimarka Milli Takımı'nda 81 müsabakada şans buldu. 28 yaşındaki orta saha, bu maçlarda 10 gol atma başarısı gösterdi.