Fenerbahçe Fenerbahçe'den çifte imza! Sezonun ilk transferi resmen açıklandı

Fenerbahçe'den çifte imza! Sezonun ilk transferi resmen açıklandı

21.06.2024 - 13:38 | Son Güncellenme:

Jose Mourinho yönetiminde gelecek sezonun hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe, ilk transferini resmen açıkladı. Sarı-lacivertliler ayrıca Mert Hakan Yandaş'la da sözleşme uzattı. İşte detaylar...

Fenerbahçeden çifte imza Sezonun ilk transferi resmen açıklandı

Süper Lig yeni sezona Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetimi altında hazırlanan Fenerbahçe'de transfer hamleleri gelmeye başladı.

Haberin Devamı

SEZONUN İLK TRANSFERİ

Fenerbahçe, kadrosuna ilk takviyeyi sol bek bölgesine yaptı. Sarı-lacivertliler, son olarak Fatih Karagümrük forması giyen 23 yaşındaki sol bek oyuncusu Levent Mercan ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Geçen sezon Fatih Karagümrük formasıyla tüm kulvarlarda 39 resmi maça çıkan Levent Mercan, 1 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

LEVENT'TEN VEDA PAYLAŞIMI 

Fenerbahçe'ye transfer olan Levent Mercan, Fatih Karagümrük'e veda etti. Başarılı futbolcu yaptığı paylaşımda "Hayatımda önemli bir yere sahip, bana güvenen güzel anılarla anacağım, kaptanlığını yaptığım Karagümrük'e veda ediyorum. Başkanımıza, hocalarıma, takım arkadaşlarıma ve Karagümrüklülere çok teşekkür ederim. Yeniden ait olduğun yere geleceğin günler yakın" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

MERT HAKAN YANDAŞ KARARI 

Sarı-lacivertli ekip ayrıca takımdaki geleceği merak edilen Mert Hakan Yandaş'la da 2 yıllık sözleşme uzatıldığını duyurdu. 

Geçtiğimiz sezon sarı-lacivertli forma altında 26 resmi müsabakaya çıkan Mert Hakan, 3 gol, 3 asistlik katkı sağladı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde:

Futbol A Takımımızın yeni sezon hazırlıkları Teknik Direktörümüz Jose Mourinho önderliğinde başlamıştır.

Bu doğrultuda; Takımımızın kaptanlarından Mert Hakan Yandaş ile sözleşme yenilenmiştir. 2 yıl daha Çubuklu formamızı terletecek Mert Hakan Yandaş’a parçası olduğu Fenerbahçemiz ile başarılar dileriz.

Kulübümüz yine yeni sezon planlaması kapsamında; geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan ile de 4 yıllık anlaşmaya varmıştır. Levent Mercan’a Fenerbahçe’mize hoş geldin diyor; Sarı Lacivert renklerimizle başarılar diliyoruz.