FenerbahçeFenerbahçe'den ara transfer planı! Victor Lindelöf operasyonu

Fenerbahçe'den ara transfer planı! Victor Lindelöf operasyonu

10.10.2024 - 19:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de kurmayların ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırdığı aktarıldı. Sarı-lacivertlilerin bu doğrultuda Victor Lindelöf'ü gündemine aldığı belirtildi.

Fenerbahçeden ara transfer planı Victor Lindelöf operasyonu

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'nin ara transfer dönemi için çalışmalarına hız verdiği öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin bu doğrultuda gündemine Victor Lindelöf'ü aldığı kaydedildi.

Haberin Devamı

İsveçli futbolcunun durumunun yakından takip edildiği vurgulandı. Sabah'ın haberine göre; Victor Lindelöf'ün Manchester United'daki geleceğinin Erik ten Hag'a bağlı olduğu belirtildi.

Manchester United ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Victor Lindelöf ile ara transfer döneminde görüşmenin serbest olduğu aktarıldı. Fenerbahçe'nin yakın takibe aldığı Victor Lindelöf'ü Milan'ın da istediği kaydedildi.

Milan'da futbol direktörü Zlatan Ibrahimovic'in İsveçli stoperi kadroya katmayı planladığı vurgulandı. 30 yaşındaki stoper, bu sezon Manchester United'da 1 maçta şans buldu.

Victor Lindelöf'ün Manchester United ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. İsveçli savunma oyuncusunun güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

Haberin Devamı

Vasteras altyapısında futbola başlayan Victor Lindelöf daha sonra Benfica'da oynadı. Manchester United, Benfica'ya Victor Lindelöf için 2017-2018 sezonu başında 35 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Victor Lindelöf, İsveç Milli Takımı'nda 68 müsabakada süre aldı. 30 yaşındaki stoper, bu maçlarda 3 gol atma başarısı gösterdi.