FenerbahçeFenerbahçe'den Antalya’ya eksik yolculuk

Fenerbahçe'den Antalya’ya eksik yolculuk

07.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de Antalya kampı başlarken Altay, Emre Mor, Arda, Valencia, Pedro ve Peres hazırlık maçlarında forma giyemeyecekleri için İstanbul’da bırakıldı

Fenerbahçeden Antalya’ya eksik yolculuk

Dünya Kupası nedeniyle Antalya’da 6-10 Aralık tarihleri arasında kamp yapacak Fenerbahçe’de eksik isimler dikkat çekti.

Haberin Devamı

Bu kamp kadrosu tamamen 4 günde 2 maça göre organize edildiği için yüzde yüz hazır olan isimlerden oluştu. Kadroda olmayan isimler İstanbul’da tedavi ve bireysel çalışmalarla hazırlanacak. Kaptan Altay Bayındır, Emre Mor, Arda Güler, Enner Valencia, Pedro ve Luan Peres, İstanbul’da kalan isimler oldu.

oyuncular yer aldı: Ertuğrul Çetin, İrfan Can Eğribayat, Muhammed Doğukan Demir, Attila Szalai, Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Mauricio Lemos, Yiğit Efe Demir, Yusuf Kocatürk, Ferdi Kadıoğlu, Bright Osayi-Samuel, Willian Arao, Miguel Crespo, İsmail Yüksek, İsak Vural, İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş, Miha Zajc, Lincoln Henrique, Armindo Bruma, Diego Rossi, Joshua King, Michy Batshuayi, Serdar Dursun.

Haberin Devamı

Öte yandan Fenerbahçe kafilesini Antalya’da taraftarlar karşıladı. Sarı-lacivertli taraftarlar havalimanında futbolculara ve teknik direktör Jorge Jesus’a çiçekler hediye etti.

Fenerbahçeden Antalya’ya eksik yolculuk