FenerbahçeFenerbahçe'de Youssef En-Nesyri şoku! Telefonda görüştü

Fenerbahçe'de Youssef En-Nesyri şoku! Telefonda görüştü

12.07.2024 - 19:56 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği Youssef En-Nesyri ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Faslı futbolcunun, Roma'ya yakın olduğu belirtildi.

Fenerbahçede Youssef En-Nesyri şoku Telefonda görüştü

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinden koştuğu Youssef En-Nesyri ile ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Yıldız futbolcunun transferi konusunda Fransız basından flaş bir haber ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Foot Mercato'nun haberine göre; Roma'nın Youssef En-Nesyri transferinde Fenerbahçe'nin önüne geçtiği belirtildi. Faslı futbolcunun, Roma Teknik Direktörü Daniele De Rossi ile görüştüğü kaydedildi.

Daniele De Rossi ve Youssef En-Nesyri arasındaki telefon görüşmesinin oldukça uzun sürdüğü vurgulandı.

F.BAHÇE TEKLİFTE BULUNMUŞTU

Daniele De Rossi ile görüşen Youssef En-Nesyri'nin Sevilla'daki geleceğinin pazartesi günü yapılacak olan toplantının ardından belli olabileceği kaydedildi.

Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri için daha önce Sevilla'ya 20 miyon euroluk transfer teklifinde bulunmuştu. Suudi Arabistan'dan da talipleri bulunan Faslı forvetin geleceğine dair kararını kısa süre içerisinde vermesinin beklendiği vurgulandı.

Haberin Devamı

27 yaşındaki santrfor, geride kalan sezonda Sevilla'da 41 maça çıktı. Youssef En-Nesyri bu karşılaşmalarda 20 gol sevinci yaşadı. Faslı futbolcu, takım arkadaşlarına 3 asist yaptı.

Youssef En-Nesyri'nin Sevilla ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Başarılı golcünün güncel piyasa değeri 20 milyon euro.