FenerbahçeFenerbahçe'de Youssef En Nesyri hatayı affetmedi! Bu sezon bir ilk

Fenerbahçe'de Youssef En Nesyri hatayı affetmedi! Bu sezon bir ilk

27.10.2024 - 19:57 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Süper Lig'in 10'uncu haftasında Bodrum FK ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertli takımın Faslı yıldızı Youssef En Nesyri, Bodrum FK maçında formda performansını sürdürdü.

Fenerbahçede Youssef En Nesyri hatayı affetmedi Bu sezon bir ilk

Süper Lig'in 10'uncu haftasında Fenerbahçe ile Bodrum FK karşı karşıya geldi. Kadıköy'de oynanan müsabakada Fenerbahçe'nin yıldızı Youssef En Nesyri dikkat çekti.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli takımın Faslı forveti, Bodrum FK karşılaşmasında inanılmaz hatayı affetmedi.

15'inci dakikada Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci ceza sahasına girmeden topu arka direğe doğru havalandırdı. Bodrum FK'da Diogo Sousa bu pozisyonda kalesini terk etti ve topu yumrukladı.

Fenerbahçede Youssef En Nesyri hatayı affetmedi Bu sezon bir ilk

Diogo Sousa'nın istediği gibi dokunamadığı top bir anda bomboş durumdaki Youssef En Nesyri'de kaldı. Faslı santrforun kafa vuruşunda top ağlarla buluştu.

Youssef En Nesyri, bu golle birlikte Avrupa Ligi'ndeki Manchester United karşılaşmasının ardından üst üste 2'nci kez gol sevincini yaşadı.

Fenerbahçede Youssef En Nesyri hatayı affetmedi Bu sezon bir ilk

Opta'nın verilerine göre; Fenerbahçe'nin yıldızı Youssef En Nesyri, sarı-lacivertli takımın bu sezon Süper Lig'deki en erken golünü kaydetti.

Haberin Devamı

Faslı santrforla ilgili dikkat çeken bir istatistik daha ortaya çıktı. Youssef En Nesyri, Göztepe ve Manchester United maçlarından sonra Bodrum FK karşılaşmasında da kafa vuruşuyla ağları havalandırdı.