FenerbahçeFenerbahçe'de Sofyan Amrabat harekatı! Teklif edilen rakam belli oldu

Fenerbahçe'de Sofyan Amrabat harekatı! Teklif edilen rakam belli oldu

20.07.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Sofyan Amrabat transferinde gaza bastığı öğrenildi. Fiorentina ile pazarlıklarda sona yaklaşan sarı-lacivertlilerin teklif ettiği bonservis bedeli netlik kazandı.

Fenerbahçede Sofyan Amrabat harekatı Teklif edilen rakam belli oldu

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de gelecek sezon adına transfer çalışmaları yeniden hız kazandı. Çağlar Söyüncü, Levent Münir Mercan, Allan Saint Maximin, Oğuz Aydın ve Cenk Tosun'u kadrosuna katan sarı-lacivertliler, orta saha transferinde çalışmalarını hızlandırdı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin bonservisi Fiorentina'da bulunan Sofyan Amrabat için harekete geçtiği aktarıldı. Sarı-lacivertlilerin, 27 yaşındaki yıldız için gözden çıkardığı bonservis bedeli ortaya çıktı.

Sporx'in haberine göre; Fenerbahçe, Fiorentina forması giyen Sofyan Amrabat'la bir görüşme gerçekleştirdi. Fiorentina'ya geri dönen Faslı futbolcuyla önceki gün masaya oturulduğu aktarıldı.

Fenerbahçede Sofyan Amrabat harekatı Teklif edilen rakam belli oldu

Sarı-lacivertlilerin hem Sofyan Amrabat hem de Fiorentina ile yaptığı pazarlıklarda büyük ilerleme yakaladığı vurgulandı. Galatasaray'ın da istediği Sofyan Amrabat'a ezeli rakibinden daha iyi şartlar sunan sarı-lacivertlilerin, Faslı futbolcuyla anlaşma aşamasında olduğu aktarıldı.

Fenerbahçe'nin Sofyan Amrabat transferi için Fiorentina'ya 12 milyon euro teklif ettiği belirtildi. Sarı-lacivertlilerin istediği Sofyan Amrabat için Fiorentina'nın 15 milyon euroda direttiği kaydedildi. Pazarlıkların devam ettiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Sofyan Amrabat'ın Fiorentina ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 27 yaşındaki orta saha oyuncusunun güncel piyasa değeri 22 milyon euro.

Fenerbahçede Sofyan Amrabat harekatı Teklif edilen rakam belli oldu

Utrecht altyapısında yetişen Sofyan Amrabat daha sonra Feyenoord, Club Brugge ve Hellas Verona'da forma giydi. Fiorentina, 2019-2020 sezonu devre arasında Sofyan Amrabat için 19 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi. 27 yaşındaki oyuncu, geride kalan sezonda 9 milyon euro karşılığında Manchester United'a kiralandı.

Sofyan Amrabat, Fas Milli Takımı'nda 57 müsabakada forma şansı buldu.