FenerbahçeFenerbahçe'de Sinan Gümüş transferi bitti! Resmen duyuruldu, sözleşmesi feshedildi

Fenerbahçe'de Sinan Gümüş transferi bitti! Resmen duyuruldu, sözleşmesi feshedildi

08.02.2022 - 19:45 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de transferin son gününde Fenerbahçe'de ayrılık yaşanıyor. Fenerbahçe, Sinan Gümüş'ün sözleşmesinin feshedildiğini TFF'ye bildirdi. Sarı-lacivertliler ayrılığı resmen açıkladı. Antalyaspor, Sinan Gümüş ile 2.5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Fenerbahçede Sinan Gümüş transferi bitti Resmen duyuruldu, sözleşmesi feshedildi

Spor Toto Süper Lig'de alınan sonuçlar ile düşme hattına kadar gerilediği gözlemlenen Antalyaspor, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirerek, çıkışa geçmenin planlarını yapıyor. Akdeniz ekibi, transfer sezonunun son saatlerinde hareketlilik yaşandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe resmen açıkladı
Sinan Gümüş ile ilgili Fenerbahçe "2020-21 sezonunda kulübümüze transfer olan Sinan Gümüş’ün sözleşmesi feshedilmiştir." açıklamasında bulundu. Fenerbahçe, Sinan Gümüş'ün sözleşmesinin feshedildiğini TFF'ye bildirdi.

Antalyaspor duyurdu
Antalyaspor, Sinan Gümüş ile 2.5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

 

Fenerbahçede Sinan Gümüş transferi bitti Resmen duyuruldu, sözleşmesi feshedildi

2.5 yıllık imza
DHA'nın haberine göre: Antalya ekibi, Fenerbahçe'nin oyuncuyu satması halinde gelecek bonservis bedelinin yüzde 50'sini alacak.
Burada küllerinden doğmuştu
Galatasaray'dan Genoa'ya gittikten sonra sadece 3 maçta görev alabilen Sinan Gümüş, 2020'nin Ocak ayında katıldığı Antalyaspor ile adeta küllerinden doğdu. Akdeniz temsilcisi ile 13 maçta 5 gol, 1 asist yapan Sinan, oynadığı futbol ile Süper Lig büyüklerinin ilgisini tekrar kazanmış ve Fenerbahçe'ye imza atmıştı.

Haberin Devamı

Sinan Gümüş'ün Fenerbahçe karnesi
Bu sezon kadroda düşünülmediği için dışarıda tutulan Sinan Gümüş, Sarı-Lacivertli ekip ile 2020/21 sezonunda 20 karşılaşmaya çıktı. Bu maçlarda 3 kez rakip fileleri havalandıran kanat oyuncusu, 1 defa da arkadaşlarına gol pası verdi.

Fenerbahçede Sinan Gümüş transferi bitti Resmen duyuruldu, sözleşmesi feshedildi

Sinan Gümüş'ün kariyeri
15 Ocak 1994 doğumlu Sİnan Gümüş, futbola Almanya'nın Aach-Linz Altyapısı'nda başladı. Stuttgart II'den Galatasaray'a transfer olan Sinan, Sarı-Kırmızılılar'da tam 5 sezon görev aldı. İtalya'da kısa bir Genoa macerası bulunan 28 yaşındaki futbolcu, Antalyaspor'da tekrar eski günlerinin sinyalini verdi. Fenerbahçe'nin dikkatini çeken yıldız, 2020'de bedelsiz olarak Sarı-Lacivertliler'e imza attı.

Fenerbahçede Sinan Gümüş transferi bitti Resmen duyuruldu, sözleşmesi feshedildi