FenerbahçeFenerbahçe'de Sebastian Szymanski inanılmaz fırsatı harcadı! Jose Mourinho hakeme itiraz etti

Fenerbahçe'de Sebastian Szymanski inanılmaz fırsatı harcadı! Jose Mourinho hakeme itiraz etti

29.09.2024 - 19:27 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Süper Lig'in 7'nci haftasında Antalyaspor'a konuk oldu. Müsabakanın 2'nci dakikasında Sebastian Szymanski'nin değerlendiremediği pozisyon maçın önüne geçti.

Fenerbahçede Sebastian Szymanski inanılmaz fırsatı harcadı Jose Mourinho hakeme itiraz etti

Alex de Souza yönetimindeki Antalyaspor, Trendyol Süper Lig'in 7'nci haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun ilk 11'de forma şansı verdiği Sebastian Szymanski maçın başında gole çok yaklaştı.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın henüz 2'nci dakikasında Mert Müldür sağ kanattan ortasını yaptı. Kaleci Kenan Piric'in yumruklayarak uzaklaştırmak istediği top savunmadan sekti ve kaleye doğru yöneldi. Savunmadan seken top direkten oyun alanına geri döndü.

Fenerbahçe'de Sebastian Szymanski kaleye 1.5 metrelik mesafeden topu önünde buldu ve vuruşunu yapmak istedi. Polonyalı futbolcu tam vuruş yaparken ayağı kaydı ve araya Antalyaspor savunması girdi. Kaleye doğru giden topu çizgi üzerinde Veysel Sarı uzaklaştırdı.

Fenerbahçeli futbolcular bu pozisyonda maçın hakemi Cihan Aydın'a topun çizgiyi geçtiği yönünde itirazlarda bulundu. Cihan Aydın bir süre VAR'la iletişim kurdu.

Bu sırada pozisyonun tekrarını kenarda izleyen Jose Mourinho maçın hakemine topun çizgiyi geçtiği yönünde işarette bulundu. VAR incelemesi sonrası topun çizgiyi geçmediği tespit edildi. Fenerbahçe'nin taç atışı kullanması sonrası oyun yeniden hareketlendi.

Haberin Devamı