FenerbahçeFenerbahçe'de Samet Akaydin'a talip çıktı!

Fenerbahçe'de Samet Akaydin'a talip çıktı!

05.09.2024 - 20:27 | Son Güncellenme:

Fenerbahçeli futbolcu Samet Akaydin'a Rusya'dan talip çıktığı öne sürüldü.

Fenerbahçede Samet Akaydina talip çıktı

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de forma giyen milli futbolcu Samet Akaydin ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Milli futbolcuya, Rus ekibinin talip olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Ertan Süzgün'ün haberine göre; Rusya ekibi Lokomotiv Moskova'nın Samet Akaydin'la ilgilendiği belirtildi. Lokomotiv Moskova'nın 30 yaşındaki stoperi kadrosuna katmak istediği aktarıldı.

Fenerbahçe'nin Samet Akaydin gelen hiçbir transfer teklifini şu ana kadar kabul etmediği vurgulandı.

Sarı-lacivertli takımın UEFA listesinde de yer verdiği Samet Akaydin'ın takımda tutulmasının beklendiği öğrenildi. 30 yaşındaki savunmacı, bu sezon Fenerbahçe'de maça çıkmadı.

Samet Akaydin'ın Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Milli futbolcunun güncel piyasa değeri 2 milyon 500 bin euro.

İdmanocağı altyapısında futbola başlayan Samet Akaydin daha sonra Trabzonspor altyapısı, Boluspor altyapısı, Arsinspor, Sancaktepe Belediyespor, Şanlıurfaspor, Ankara Keçiörengücü ve Adana Demirspor'da oynadı. Fenerbahçe, 2022-2023 sezonu devre arasında 3 milyon 700 bin euro karşılığında tecrübeli stoperi transfer etti. Samet Akayidn, geride kalan sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Panathinaikos forması giydi.

Haberin Devamı

Samet Akaydin, A Milli Futbol Takımı'nda 10 karşılaşmada süre aldı. 30 yaşındaki stoper, bu müsabakalarda 1 gol sevinci yaşadı