FenerbahçeFenerbahçe'de Ryan Kent'in ayrılık şartı! İdmanlarda sorun çıkarmadı

Fenerbahçe'de Ryan Kent'in ayrılık şartı! İdmanlarda sorun çıkarmadı

14.10.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de bir türlü yolların ayrılamadığı Ryan Kent'in sarı-lacivertli takıma vedası için şartı netlik kazandı.

Fenerbahçede Ryan Kentin ayrılık şartı İdmanlarda sorun çıkarmadı

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen ve çok sayıda teklif almasına rağmen bir türlü ayrılığı kabul etmeyen Ryan Kent ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli takımda bileti kesilen Ryan Kent'in ayrılık şartının belli olduğu aktarıldı. Fanatik'in haberine göre; 27 yaşındaki kanat oyuncusunun Fenerbahçe'den ayrılmak için 2027'de bitecek sözleşmesindeki tüm maaşını istediği vurgulandı.

27 yaşındaki futbolcunun, Fenerbahçe'de bu sezon idmanları kaçırmadığı belirtildi. Ryan Kent'in antrenmanlarda herhangi bir sorun çıkarmadığı aktarıldı.

Fenerbahçede Ryan Kentin ayrılık şartı İdmanlarda sorun çıkarmadı

Ryan Kent, bu sezon Fenerbahçe'de 1 müsabakada forma şansı buldu. 27 yaşındaki kanat oyuncusu, bu karşılaşmada 68 dakika sahada kaldı.

Ryan Kent'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. İngiliz yıldızın güncel piyasa değeri 2 milyon 700 bin euro.

Liverpool altyapısında yetişen Ryan Kent daha sonra Coventry City, Barnsley, Freiburg, Bristol City ve Rangers'ta kiralık olarak forma giydi. Rangers'ın 2019-2020 sezonunda bonservisini aldığı Ryan Kent, 2023-2024 sezonu başında bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye imza attı.

Yazarlar