FenerbahçeFenerbahçe'de Rade Krunic'ten ayrılık şartı! Taliplerini beğenmedi

Fenerbahçe'de Rade Krunic'ten ayrılık şartı! Taliplerini beğenmedi

29.08.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe forması giyen ve takımdan ayrılması beklenen Rade Krunic ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Bosna Hersekli futbolcunun, ayrılık için sunduğu şart netlik kazandı.

Fenerbahçede Rade Krunicten ayrılık şartı Taliplerini beğenmedi

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de gözden çıkarılan ve son haftalarda şans bulamayan Rade Krunic ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli takımda bir türlü bekleneni veremeyen Rade Krunic'in ayrılık için şart koştuğu belirtildi.

Haberin Devamı

Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe'de gözden çıkarılan Rade Krunic için Torino ve Empoli'nin ilgisinin bulunduğu aktarıldı. Tecrübeli futbolcunun bu takımların teklifine sıcak bakmadığı kaydedildi.

Rade Krunic'in kariyerini daha iddialı bir takımda sürdürmek istediği belirtildi. 30 yaşındaki orta saha, bu sezon Fenerbahçe'de 4 maça çıktı. Jose Mourinho'nun 223 dakika şans verdiği Rade Krunic, herhangi bir skor katkısı veremedi.

Rade Krunic'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 30 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

Sutjeska Foca altyapısında futbola başlayan Rade Krunic daha sonra Donji Srem, Hellas Verona, Borac Cacak, Empoli ve Milan'da oynadı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, geride kalan sezonun devre arasında kiraladığı Rade Krunic'in zorunlu satın alma opsiyonunu sezon başında kullandı. Fenerbahçe, Rade Krunic için 3 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Rade Krunic, Bosna Hersek Milli Takımı'nda 33 maça çıktı. 30 yaşındaki orta saha, bu karşılaşmalarda 4 kez rakip fileleri havalandırdı.