FenerbahçeFenerbahçe'de Rade Krunic'in vedasının perde arkası!

Fenerbahçe'de Rade Krunic'in vedasının perde arkası!

04.09.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de istenmeyen isimlerin başında bulunan tecrübeli oyuncu, Arabistan’dan gelen iki teklife ‘hayır’ derken Kızılyıldız devreye girdi. Yapılan görüşmeler sonunda anlaşma sağlanırken 30 yaşındaki futbolcu Sırp ekibine gitti.

Fenerbahçede Rade Krunicin vedasının perde arkası

Fenerbahçe’de Teknik Direktör Jose Mourinho’nun kadroda düşünmediği isimlerin başında gelen Rade Kurunic, Sırbistan’ın Kızılyıldız takımına transfer oldu. Daha önceki teklifleri kabul etmeyen ve son olarak da Arabistan’dan gelen iki teklife ‘hayır’ diyen 30 yaşındaki Bosna Hersekli ön libero oyuncusu sonunda Fenerbahçe ile yollarını ayırdı ve Kızılyıldız’a gitti.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada ise, “Profesyonel Futbol A Takım futbolcularımızdan Rade Krunic’in kalıcı transferi konusunda Sırbistan’ın Kızılyıldız Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Oyuncunun bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar dileriz.” denildi.

Fenerbahçe forması altında 22 maça çıkan Bosna Hersekli orta saha oyuncusu sadece 1 asist yaptı.

PERES, SANTOS'A GİTTİ

Öte yandan Fenerbahçe’de yeni sezonda kadroda düşünülmeyen isimlerden Luan Peres, ülkesi Brezilya’ya geri dönüyor. Sarı-lacivertliler, Peres transferi için Santos ile anlaşma sağlandığını bildirdi.

Fenerbahçe’den yapılan açıklama şu şekilde: "A Takım futbolcularımızdan Luan Peres’in kalıcı transferi konusunda Brezilya’nın
Santos Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Oyuncunun bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar dileriz."

Haberin Devamı

PERFORMANSIN SEBEBİ ZUFIC

Trendyol Süper Lig’deki ilk dört maçta başarılı bir performans ortaya koyan Dominik Livakovic’in bu yükselişinin ardında kaleci antrenörü Sandro Zufic’in olduğu öğrenildi. Sarı-lacivertli file bekçisi ilk geldiği dönemde uyum sorunu yaşamasının ardından zaman zaman hatalı goller yemişti. Yönetim de Zufic ile anlaşma sağlamıştı. Tecrübeli antrenörün gelişi ile Livakovic’in performansı kademe kademe yükseldi ve yeni sezonda daha da iyi oldu. Hırvat kaleci, 4 maçın üçünde gol yemezken, %82 kutarış yüzdesi yakaladı.

Yazarlar