Fenerbahçe Fenerbahçe'nin yıldızı formayı kaptı! Performansı göz kamaştırdı

Fenerbahçe'nin yıldızı formayı kaptı! Performansı göz kamaştırdı

19.04.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de yıldız oyuncu gün geçtikçe daha iyiye gidiyor. Eski bir sağ bek olan İsmail Kartal’la beraber performansını artıran genç yıldız, yeni mevkiisini adeta bir ders gibi çalışıyor.

Fenerbahçenin yıldızı formayı kaptı Performansı göz kamaştırdı

CELAL UMUT EREN

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu performansıyla ve mücadelesiyle herkesi büyülüyor. Özellikle İsmail Kartal takımın başına geçtikten sonra tamamen sağ beke kaydırılan sarı-lacivertli oyuncu, bu konuda kendini geliştirmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

NWAKAEME VE KEREM'İ DURDURMAYI BAŞARDI

Eski bir sağ bek olan İsmail Kartal da Bright Osayi Samuel'e ciddi katkılar sağlıyor. Genç yıldız adeta bir ders gibi yeni mevkisini çalışıyor, analizleri takip ediyor ve tüm uyarıları dinliyor. Trabzonspor’da Nwakaeme ve Galatasaray’da Kerem Aktürkoğlu gibi iki önemli sol kanadı tutmayı başaran Nijeryalı futbolcu, sağ bekte artık yerini garantiledi.

Fenerbahçenin yıldızı formayı kaptı Performansı göz kamaştırdı


Orjinal bir sağ bek olan Nazım Sangare’yi de gölgede bırakan Osayi-Samuel, taraftarlardan da tam not alıyor. Hem savunmada hem de hücumda çok iyi bir performans gösteren ve iki yönlü oyunuyla fark yaratan 24 yaşındaki isim, işine sıkı sıkıya sarılıyor.

İsmail Kartal’ın telkinleri, destekleri ve yorumlarını çok iyi dinleyen başarılı futbolcu, şimdiden gelecek sezon için bile yerini garanti altına aldı. En büyük hayali İngiltere’de Premier Lig’de oynamak olan Bright Osayi-Samuel’in birkaç sene içerisinde Fenerbahçe’ye bonservis de kazandırarak transfer olması bekleniyor. 

SON 3 MAÇTA 2 ASİST YAPTI

Haberin Devamı

Vitor Pereira’nın ayrılması ve 3’lü sistemin bitmesi sonrası Osayi-Samuel’in sağ beke geçişi de hızlandı. İsmail Kartal’ın gelişiyle tamamen 4’lü sisteme geçen Fenerbahçe’de Nijeryalı oyuncu da sağ beke kaydı. Ligde 10 maçta sağ bekte oynayan ve özellikle çıkışa geçilen son 9 maçlık seride sağ beki bırakmayan Osayi, son 3 maçta 2 asist yaptı.

Napoli'nin San Paolo Stadyumu'nda Roma'ya Attığı En İyi Goller