FenerbahçeFenerbahçe'de kapıyı Jose Mourinho açıyor!

Fenerbahçe'de kapıyı Jose Mourinho açıyor!

08.09.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

F.Bahçe’nin Portekizli çalıştırıcısı kısa sürede Samandıra’ya damgasını vurdu. Tesislere en erken gelen isim olan Mourinho tüm hazırlıkları bizzat kendisi yapıyor.

Fenerbahçede kapıyı Jose Mourinho açıyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun çalışma şekli ve sistemi tüm takımı ve Samandıra’yı etkiliyor.

Haberin Devamı

Dünyanın en önemli teknik adamlarından biri olan Portekizli çalıştırıcı burada da işini oldukça ciddi yapıyor.

Sabah antrenmanına en erken kendisi geliyor... Tesislerin kapısını deyim yerindeyse o açıyor... Sabah 10.30 çalışması için iki saat öncetesislerde olan Mourinho, antrenman sahasını da genellikle kendi hazırlıyor.

Yapılacak idman öncesi koyulması gereken işaretleri belirliyor ve ekibinden bu konuda hiç yardım almıyor. Bunun yanı sıra antrenman sonrası da ekibi ile yoğun mesaiye devam ediyor. Hala Türkiye’yi ve ligi tanımaya çalışan deneyimli teknik adam ekibinin yaptığı analizlere büyük önem veriyor. Türkiye’de oynanan futbolu iyice anlamaya çalışıyor. Daha önce çalıştığı yerlerden farklı olarak ülkemizde ilk kez karşılaştığı yerlerin üzerinde duruyor.

Haberin Devamı

Çok fazla detaycı

Sarı-lacivertli futbolcular da Mourinho’nun çalışma şeklinden fazlasıyla etkilenmiş durumda... Oynayan oynamayan birçok futbolcu Portekizli teknik adamın detaycı olmasına vurgu yapıyor.

Günün büyük bölümünü Samandıra’da geçiren, antrenmanların maç konsantrasyonunda geçmesini amaçlayan deneyimli teknik adamın çalışma şekli futbolcuları da yukarıya çekiyor.

Medina, Ocak'ta geliyor

Sarı-lacivertli ekip, Fred’in alternatifini hazırlamak için uzun süredir çalışıyordu. Fred sakatlandığında takımdaki hiçbir isim bu boşluğu dolduramadı. Bu yüzden gündemde uzun süredir Medina ismi yer alıyordu.

Boca Juniors forması giyen genç orta saha oyuncusu için kulübü ile uzun süredir pazarlıklar devam ediyordu.Arjantin ekibi futbolcuyu bırakmak istemiyordu. Son olarak Ocak ayında geçerli olmak üzere bir prensip anlaşmasına varıldı. Teknik Direktör Mourinho’nun da onayıyla Medina’da mutlu sona ulaşıldı.

Boca Juniors ile her konuda el sıkışan Fenerbahçe Yönetimi, futbolcunun ocak ayına kadar takımında kalmasına izin verdi.