Fenerbahçe Fenerbahçe'de Jose Mourinho'dan rakiplere maaş göndermesi! 'Umarım ödeyebilirler'

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'dan rakiplere maaş göndermesi! 'Umarım ödeyebilirler'

02.07.2024 - 10:36 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jose Mourinho hem takımın son durumu hem de transferlerle ilgili konuştu. Portekizli hocanın rakip takımlar için kullandığı 'Birçok transfer yapıyorlar, umarım maaşları ödeyebilirler' sözü dikkat çekti.

Fenerbahçede Jose Mourinhodan rakiplere maaş göndermesi Umarım ödeyebilirler

Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya’nın Graz kentinde devam eden Fenerbahçe'de Jose Mourinho, hem takım hem de transferle ilgili kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Mourinho'nun 'Türkiye Ligi'nde bazı takımlar birçok transfer yapıyor. Umarım maaşları ödeyebilirler. Bu bizim problemimiz değil tabii ki..." dedi.

Haberin Devamı

FUTBOLCULAR HER ŞEYLERİNİ VERDİ
"Oyuncularımın her şeylerini verdiği bir hafta oldu. Kolay bir kamp olmadı, günde çift idman yaptık. Biz idmanlarımıza odaklandık. Hazırlık maçını oynamak kolay değildi ama oyuncularımız iyi iş çıkardı. Yorgun bir halde çıktılar o maça. Kulübümüzün organizasyon seviyesini görme anlamında da iyi bir hafta oldu. Geçirdiğim ilk haftadan çok memnunum."

ŞU AN YAŞADIĞIM ZORLUK AVRUPA ŞAMPİYONASI
"Elimizde olan oyuncular farklı, önümüzdeki hafta oyuncular takıma katılınca daha farklı olacak. EURO bitince daha da farklı olacak. Elimizde birçok genç oyuncu var, onları geleceğe hazırlamaktan mutluyum. Tadic, Szymanski ve Livakovic tatilde. Şu anda yaşadığım zorluk Avrupa Şampiyonası. Geçtiğimiz sezondan kalan kaliteli bir kadromuz var. Transferde duygusal değil, mantığımızla hareket etmek istiyoruz."

Haberin Devamı

Fenerbahçede Jose Mourinhodan rakiplere maaş göndermesi Umarım ödeyebilirler

ÇAĞLAR'I ROMA'YA DA İSTEMİŞTİM
"Çağlar takımda kaldığı için mutluyum. Başkanımıza teşekkür ederim çünkü takımda kalmasını istediğim bir oyuncuydu. Çağlar'ın çok sevdiğim özellikleri var, biz kulüpte kalmak isteyen oyuncuların burada kalmasını isteriz. Onu Roma'ya da istemiştim ama olmadı. Benim neler istediğimi biliyor, ben de onun neler istediğini biliyorum. Atletico'nun başka alternatifleri de vardı ama kulübümüz iyi bir iş çıkardı. Çağlar'ın bizimle Avusturya kampına gelebilmesi harika bir haber."

UMARIM MAAŞLARI ÖDEYEBİLİRLER
"Türkçe bilmiyorum ama ne sorduğunuzu biliyorum. 4-5 kez transfer dediğinizi duydum. Türkiye Ligi'nde bazı takımlar birçok transfer yapıyor, bu lig için iyi bir şey. Bu paraları var ve yüksek maaşları ödeyebiliyorlar anlamına gelir. Umarım maaşları ödeyebilirler. Bu bizim problemimiz değil tabii ki..."

BEŞİKTAŞ, SİLVA'YA 6 MİLYON EURO MAAŞ VERECEĞİNİ AÇIKLAMIŞTI
Beşiktaş, yeni yıldız transferi Rafa Silva'yı renklerine bağladığını duyurmuştu. Siyah-beyazlılar KAP'a yaptığı bildirimde Portekizli yıldızın 2026-2027 sezonu sonuna kadar 3 yıllık bir sözleşme imzalandığını açıkladı.

Öte yandan Rafa Silva'nın her sezon için 6 milyon euro garanti maaş alacağı kaydedildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Jose Mourinhodan rakiplere maaş göndermesi Umarım ödeyebilirler

MOURINHO 6-7-8 TRANSFERE GEREK YOK"
"Biz istediğimiz profilleri şimdiden belirledik. Yakın zamanda ilk resmi maçımızı oynayacağız. Bizim 6-7-8 oyuncu getirmemiz gerekmiyor, önceliklerimizi biliyoruz. Çağlar zaten burada olan bir oyuncuydu. Hiçbir takım transfer döneminde şampiyon olmaz. Şampiyonluk Nisan ve Mayıs aylarında belli olur. Biz yapacağımız hamleleri biliyoruz ve bunları da yapacağımızdan eminim."

TÜRK YEMEKLERİ ÇOK GÜZEL
"Buradaki pasta kesme kültürünü seviyorum. Gittiğim her yerden bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Bu pasta kesme kültürünü sevdim. Ayrıca buradaki negatif şeylerden biri de yemeklerin çok güzel olması. Ben kendime çok dikkat ederim ama burada 2 kat dikkat etmem gerekecek."

Yazarlar