FenerbahçeFenerbahçe'de Jose Mourinho kuralları! Avusturya kampına damga vurdu

Fenerbahçe'de Jose Mourinho kuralları! Avusturya kampına damga vurdu

07.07.2024 - 19:31 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de futbol A takımının Avusturya kampında Jose Mourinho ön plana çıkan isim oldu. Portekizli teknik direktörün tercihleri dikkat çekti.

Fenerbahçede Jose Mourinho kuralları Avusturya kampına damga vurdu

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de Avusturya kampı devam ederken Portekizli teknik direktörün şu ana kadar uyguladığı tutum ön plana çıktı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Avusturya kampındaki rutini dikkat çekti. Haber Global'in haberine göre Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Avusturya'daki kamp rutini şu şekilde:

Portekizli teknik direktörün her antrenmana bisikletle gittiği öğrenildi. Jose Mourinho'nun antrenmanlara giderken araba yerine bisikleti tercih ettiği vurgulandı.

Fenerbahçede Jose Mourinho kuralları Avusturya kampına damga vurdu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun takımdan 1 saat önce antrenman sahasında olduğu aktarıldı. Avusturya kampındaki her detayı bireysel olarak incelediği belirtildi.

Jose Mourinho'nun günde ikişer saate yakın iki antrenman yaptırmayı tercih ettiği kaydedildi. Antrenmanların yoğun ve uzun sürdüğü vurgulandı. Portekizli teknik direktörün Avusturya kampında basın ve taraftarlarla sürekli diyalog halinde olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

45 DAKİKA ERKEN GELME TALEBİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun futbolculardan antrenman sahasına 45 dakika erken gelmesini istediği kaydedildi. Sarı-lacivertlilerde dayanıklılık antrenmanlarının zaman zaman yarışma şeklinde yapıldığı öğrenildi.

Fenerbahçede Jose Mourinho kuralları Avusturya kampına damga vurdu

Sarı-lacivertlilerde kuvvet antrenmanlarının sahada yapıldığı belirtildi. Sahada kuvvet programının olduğu dönemde futbolcuların fitness ekipmanlarıyla sahaya geldiği öğrenildi.

Portekizli teknik direktörün antrenmanlarda taktiksel olarak birçok kez oyunu durdurduğu aktarıldı. Tecrübeli çalıştırcının futbolcularına sürekli uyarılarda bulunduğu belirtildi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun tüm antrenmanları drone ile kayıt altına aldığı aktarıldı. Her antrenmanının analizinin yapıldığı kaydedildi. Her günün sonunda takıma antrenmandaki yanlışlarının ve doğrularının gösterildiği bu şekilde günün tamamlandığı öğrenildi.