FenerbahçeFenerbahçe'de Jorge Jesus'un transfer raporu ortaya çıktı! Beşiktaşlı yıldızı istiyor

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un transfer raporu ortaya çıktı! Beşiktaşlı yıldızı istiyor

02.05.2023 - 20:15 | Son Güncellenme:

Teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde şampiyonluk mücadelesine devam eden Fenerbahçe bir yandan gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdürürken sürpriz bir iddia gündeme geldi. Portekizli çalıştırıcı gelecek sezon takımında Beşiktaşlı yıldızı görmek istiyor. İşte detaylar...

Fenerbahçede Jorge Jesusun transfer raporu ortaya çıktı Beşiktaşlı yıldızı istiyor

Galatasaray’ın Beşiktaş yenilgisiyle beraber Fenerbahçe’de şampiyonluk hesapları yeniden başladı. Sarı-lacivertli ekip mücadelesine devam ederken bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe gelecek sezon Jorge Jesus ile devam etmek isterken Portekizli çalıştırıcının transfer raporu ortaya çıktı.

FUTBOLCULARINA MESAJ

Jorge Jesus, Beşiktaş’ın 3-1 kazandığı Galatasaray maçını yardımcılarıyla izledi. Portekizli teknik adam, zirveyle farkın 3 puana düşmesinin ardından öğrencilerine yaptığı konuşmada, “Beklediğimiz gibi rakibimiz kayıp yaşadı. Tünelin ucunda ışık göründü. Şampiyonluk konusunda size inancım tam” dedi.

Jesus, “Beklediğimiz gibi rakibimiz puan kaybı yaşadı. Bizim için tünelin ucunda ışık göründü. Kalan haftalarda da kayıplar olacaktır. Bizim tek yapmamız gereken, kazanarak yolumuza devam etmemiz” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçede Jorge Jesusun transfer raporu ortaya çıktı Beşiktaşlı yıldızı istiyor

SEZON BOYUNCA AYRILIĞI KONUŞULDU

Geldiği günden bu yana sözleşmesinin sadece 1 yıllık olması Jorge Jesus'un sürekli ayrılacağına dair haberlerin çıkmasına neden oldu. Özellikle Brezilya Milli Takımı ve Flamengo iddiaları manşetlerde yerlerini aldı. Ancak hem Başkan Ali Koç hem de Jorge Jesus bu sorular sorulduğunda sezon sonuna kadar sözleşmesini tamamlayacağını söyledi.

Haberin Devamı

TRANSFER RAPORU ORTAYA ÇIKTI

Ajansspor'da yer alan habere göre geçtiğimiz hafta sonu yapılan Yükse Divan Kurulu toplantısında birçok kongre üyesi Başkan Ali Koç’a “Jesus ile yola devam etmeliyiz” diye istekte bulunurken Portekizli teknik adamın yeni sezon ile ilgili hazırladığı ilk raporun detayları ortaya çıktı.

4 BÖLGEYE TAKVİYE İSTEDİ

Takıma mutlaka takviye yapılmasını isteyen Jesus’un yönetime verdiği transfer listesinde 4 bölgeye mutlaka takviye yapılmasını istedi.

Sağ ve Sol kanat, bir orta saha ve bir de forvet alınmalı diyen Jesus ayrıca uzun süredir takip ettiği bazı isimler ile ilgili de fikrini sundu.

Fenerbahçede Jorge Jesusun transfer raporu ortaya çıktı Beşiktaşlı yıldızı istiyor

BEŞİKTAŞLI YILDIZI İSTİYOR

Takıma büyük umutlarla alınan ama uzun süre sakatlık ve şansızlıklar yaşayan Joao Pedro ile ilgili sezon sonuna kadar ki durumuna bakıp ona göre karar vereceğim diyen Jesus, Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonu sora erecek olan ve birçok takımın transfer listesinde yer alan Nathan Redmond’u takımda görmek istediğini belirtirken ayrıca Fabio Borini, Haji Wright ve Ryan Kent gibi isimlerinin takıma büyük katkı sağlayacağını rapor halinde yönetime sundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Jorge Jesusun transfer raporu ortaya çıktı Beşiktaşlı yıldızı istiyor