FenerbahçeFenerbahçe'de İsmail Yüksek'e dev talip! Transfer için büyük ısrar

Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'e dev talip! Transfer için büyük ısrar

17.10.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin yeni sözleşme görüşmelerinde bulunduğu İsmail Yüksek için dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Milli futbolcu için Avrupa devinin ilgisinin bulunduğu aktarıldı.

Fenerbahçede İsmail Yükseke dev talip Transfer için büyük ısrar

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'nin yeni sözleşme imzalamak istediği İsmail Yüksek için Avrupa'nın dev kulübünün harekete geçtiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli takımdaki geleceği henüz netlik kazanmayan İsmail Yüksek için ara transfer döneminde gelişmelerin yaşanabileceği vurgulandı. Takvim'in haberine göre; Fenerbahçe forması giyen İsmail Yüksek'e Atletico Madrid'in yanı sıra Roma ve Benfica'nın ilgisinin bulunduğu aktarıldı.

Atletico Madrid'in sezon başındaki transfer döneminin son gününde kiralama teklifinde bulunduğu İsmail Yüksek'in devre arasında ayrılabileceği kaydedildi.

Fenerbahçede İsmail Yükseke dev talip Transfer için büyük ısrar

İsmail Yüksek için en ciddi ilgilenen kulübün Atletico Madrid olduğu belirtildi. 25 yaşındaki orta saha, bu sezon Fenerbahçe'de 11 müsabakada forma şansı buldu ve 819 dakika sahada kaldı.

İsmail Yüksek'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 25 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 14 milyon euro.

Haberin Devamı

Bursa Yıldırım altyapısında futbola başlayan İsmail Yüksek daha sonra Gölcükspor'da oynadı. Fenerbahçe'nin 2020-2021 sezonu başında kadrosuna kattığı İsmail Yüksek daha sonra Balıkesirspor, Adana Demirspor ve Bursaspor'da kiralık olarak forma giydi.

İsmail Yüksek, A Milli Futbol Takımı'nda 19 karşılaşmada süre aldı. 25 yaşındaki orta saha, ay-yıldızlı formayla 1 gol atma başarısı gösterdi.