FenerbahçeFenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'ye 2 talip birden! Transfer için İspanyollar sırada

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'ye 2 talip birden! Transfer için İspanyollar sırada

14.10.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe forması giyen İrfan Can Kahveci için 2 kulübün ilgisinin bulunduğu öğrenildi. Milli futbolcu için İspanyol ekiplerinin devrede olduğu aktarıldı.

Fenerbahçede İrfan Can Kahveciye 2 talip birden Transfer için İspanyollar sırada

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'nin yıldızı İrfan Can Kahveci için İspanya'dan 2 kulübün ilgisinin olduğu ortaya çıktı. Sarı-lacivertli takımda bu sezon istediği süreleri alamayan İrfan Can Kahveci'nin yol ayrımında olduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ile henüz yeni sözleşme imzalamayan İrfan Can Kahveci'nin peşindeki kulüpler belli oldu. Fransa'dan Marsilya ve Rennes'in ardından İspanya'dan 2 kulübün daha devrede olduğu öne sürüldü.

İspanyol basınından Estadio Deportivo'nun haberine göre; La Liga ekiplerinden Villarreal ve Real Betis'in İrfan Can Kahveci ile ilgilendiği aktarıldı.

Fenerbahçede İrfan Can Kahveciye 2 talip birden Transfer için İspanyollar sırada

Hem Real Betis'in hem de Villarreal'in ara transfer döneminde İrfan Can Kahveci için teklif yapacağı belirtildi. İrfan Can Kahveci'nin A Milli Futbol Takımı'nın İzlanda ile oynayacağı maçta gözlemciler tarafından takip edileceği vurgulandı.

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de bu sezon 11 müsabakada forma şansı buldu. 29 yaşındaki hücumcu orta saha, bu mücadelelerde 1 gol atma başarısı gösterdi. İrfan Can Kahveci, takım arkadaşlarına 1 asist yaptı.

Haberin Devamı

İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 29 yaşındaki milli yıldızın güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Gençlerbirliği altyapısında yetişen İrfan Can Kahveci daha sonra Hacettepe ve Başakşehir'de oynadı. Fenerbahçe, 2020-2021 sezonu devre arasında İrfan Can Kahveci'yi 7 milyon euro bedelle kadrosuna kattı.

Yazarlar