FenerbahçeFenerbahçe'de futbolculara Manchester morali!

Fenerbahçe'de futbolculara Manchester morali!

27.10.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de İngiliz ekibi karşısında alınan puan ve oynanan futbol adeta doping oldu. Sarı-lacivertli oyuncuların perşembe günkü performanslarını sahaya yansıtmaları halinde her rakibi yenebileceklerini düşündükleri öğrenildi.

Fenerbahçede futbolculara Manchester morali

Fenerbahçe’de perşembe günü Manchester United karşısında oynanan futbol ve alınan bir puan Samsunspor’a kaybedilen puanları bir anda unutturdu. Hem teknik heyetin hem de oyuncuların aynı performansı sahaya yansıtları halinde her maçı kazanabileceklerini savundukları ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Jose Mourinho da Manchester maçının ardından yaptığı açıklamada “Oyuncularım muhteşem oynadılar. Herkes elinden gelenin fazlasını yaptı. Onlara ‘Türkiye Ligi’nde böyle oynarsanız, bütün takımları yok ederiz’ dedim. Bunun nedeni Premier Lig’in en köklü takımlarından biri olan Manchester karşısında böyle bir performans ortaya koymalarıydı” ifadelerini kullanmıştı.

Bodrumspor maçının son idmanı öncesinde oyuncularıyla bir toplantı yapan Portekizli çalıştırıcının aynı düşünceyi savunduğu ve “Manchester United karşısında müthiş bir performans gösterdiniz. Fakat o maçı unutmalı ve önümüze bakmalıyız. Samsunspor karşısında istemediğimiz puanlar kaybettik. Şimdi bizim için telafi zamanı. Ben size güveniyorum. Aynı futbolu sahaya yansıttığımız zaman üç puanı alacağımızı düşünüyorum. Kazanarak yolumuza devam edelim. Taraftarımıza üç puan armağan edelim” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

SOL BEKE KOSTIC

Fenerbahçe’de Sipay Bodrum FK müsabakası öncesinde 2 sakat, 1 de cezalı futbolcu bulunuyor. Samsunspor müsabakasında sakatlanan Oosterwolde ile Cengiz Ünder ile kart cezalısı olan Fred bugün takım arkadaşlarını yalnız bırakacak. Teknik Direktör Jose Mourinho’nun ise bugünkü müsabakada sol bekte Kostic’i sahaya sürmeyi planladığı öğrenildi.

Oosterwolde’nin sakatlığında UEFA listesinde isimleri yer almayan Kostic ve Levent Mercan’ı Manchester United maçında oynatamayan Portekizli çalıştırıcı, bu bölgede Mert Müldür’e şans vermişti.