FenerbahçeFenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu, Mourinho'nun planını bozdu! Son teklif ortaya çıktı

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu, Mourinho'nun planını bozdu! Son teklif ortaya çıktı

15.08.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de takımda kalıp kalmayacağı tam bir yılan hikayesine dönen Ferdi Kadıoğlu için iki İngiliz kulübü; Manchester United ile Brighton arasında ciddi bir yarış yaşanıyor. Son teklifler sonrası ibre Manchester'a döndü.

Fenerbahçede Ferdi Kadıoğlu, Mourinhonun planını bozdu Son teklif ortaya çıktı

Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu’nun durumu belirsizliğini koruyor. Yıldız oyuncu gösterdiği üst düzey performans sonrası Avrupa’nın birçok kulübünden ciddi teklifler aldı. Son olarak iki İngiliz ekibinin Ferdi Kadıoğlu’na ciddi ilgisi var. Brighton ve Manchester United kulüpleri sarı-lacivertli yönetime resmî tekliflerini sundu.

PEŞİN PARA FARKI
Bu teklifler içinde Manchester’ın önerdiği peşin para daha yüksek. Brighton’ın teklifi ise bonuslar eklendiğinde Manchester United’ın üzerine çıkıyor. Sarı lacivertli kulüp için garanti bonservis bedeli daha öncelikli. Ancak Manchester’ın sunduğu rakam şu an için yönetimin kafasında belirlediği rakamın altında kalıyor. Bu nedenle iki kulübün de biraz daha tekliflerini yükseltmesi bekleniyor. Ferdi Kadıoğlu ise İngiltere’de oynamaya çok sıcak bakıyor. İlk tercihi doğal olarak Manchester United. Ancak transferinde kararı Başkan Ali Koç’a bırakmış durumda. Kulüpler anlaştıktan sonra Ferdi için büyük bir problem bulunmuyor

Haberin Devamı

ORTA GÖBEKTE KULLANACAKTI
Teknik Direktör Mourinho’nun Lille sınavı öncesi kurguladığı plan iki defa çöktü. Öncelikle Fransız ekibi Lille ile oynanan rövanş maçında Fred’in yokluğu çok hissedildi. İlk maçta bu boşluğu dolduramayan Mourinho ikinci maçta buraya Ferdi’yi çekmeyi düşündü. Ancak futbolcunun son andaki sakatlığı sonrası hesaplar bir anda çöpe gitti. Orta sahayı diri ve güçlü tutmak için yapılan bu plan da hayata geçmeyince orta sahada ciddi bir sıkıntı yaşandı. Maçın büyük bölümünde bu bölge açık verdi. Ciddi mücadele edilse de rakip karşısında sıkıntılar yaşandı.

Öte yandan Teknik Direktör Mourinho, Lille maçında hamleleriyle maça damga vurdu. 6 numara transferi yapılamadı. Fred sakatlandı. Üzerine Ferdi de oynamadı. Takımın en önemli üç oyuncusundan ikisi yoktu. Buna rağmen tura çok yaklaşıldı. Özellikle orta sahanın düştüğü anlarda Nesyri hamlesi ile çift forvete dönen Mourinho orta sahayı pas geçerek doğrudan rakip kaleye geçişi düşündü ve baskıyı arttırdı. Bunda da başarılı oldu. Ardından Cenk hamlesi geldi ve baskı iyice artınca rakip de hata yaptı. Maç uzatmaya gitse de tur şanssız bir şekilde kaçtı.