FenerbahçeFenerbahçe'de Djiku'dan Lille maçı mesajı: Böyle oynamalıyız

Fenerbahçe'de Djiku'dan Lille maçı mesajı: Böyle oynamalıyız

11.08.2024 - 00:46 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Süper Lig’in ilk haftasında sahasında ağırladığı Adana Demirspor’u 1-0 mağlup etti. Mücadele sonrası sarı-lacivertli ekibin yıldızları açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçede Djikudan Lille maçı mesajı: Böyle oynamalıyız

Fenerbahçe'nin yıldızı Allan Saint-Maximin, Adana Demirspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Taraftarlara değinen Saint-Maximin, "Taraftarlarımız çok büyük bir etki yarattı. Bugün benim için ilk maçtı. Kalpten istediğim şey bu maçı kazanmaktı. Ben de 1 asistle takıma katkı sağladım. Galibiyetten ötürü mutluyum. Takıma katkı sağladığım için de ayrıca mutluyum." dedi.

'PEK ZAMANIM OLMADI'

Formunun yükseleceğini söyleyen Fransız yıldız, "Sezon öncesi antrenmanlarını pek yapamadık, pek zamanım olmadı fiziksel çalışmalar için. Buraya geldikten sonra herkes benim en iyi seviyeme gelmem için uğraşıyor. Bu ikinci resmi maçımdı. Birkaç maç sonra yüzde 100 olarak kalitemi göstereceğim, daha iyi noktaya geleceğim." sözlerini sarf etti.

DJİKU: LİLLE MAÇINDA DA BÖYLE OYNAMALIYIZ

Alexander Djiku ise şu açıklamalarda bulundu:

Haberin Devamı

İyi bir maç çıkardık, rakip kalede çok fazla şans yakaladık ve kalemizde az şans verdik. Sezonun ilk maçları hep zordur, şimdi dinlenip Lille maçına hazırlanacağız.

Lille maçında da böyle oynamalıyız. Blokları bozmamalıyız, defansif anlamda disiplinli kalmalıyız. Bugün olduğu gibi Lille'e karşı da çok şans yaratmalıyız.

Yazarlar