Fenerbahçe Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü transferinin detayları ortaya çıktı! İşte ödenecek bonservis

Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü transferinin detayları ortaya çıktı! İşte ödenecek bonservis

01.07.2024 - 08:12 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Levent Mercan’ın ardından ikinci transferini de açıklamaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertli ekip, geçen sezonun ikinci yarısında kiralanan Çağlar Söyüncü için Atletico Madrid ile anlaşmaya vardı. İşte transferin detayları...

Fenerbahçede Çağlar Söyüncü transferinin detayları ortaya çıktı İşte ödenecek bonservis

Fenerbahçe’nin yeni sezon öncesi ilk transferi, Karagümrük’ün sol beki Levent Mercan olmuştu. Sarı-Lacivertliler, ikinci imzayı Çağlar Söyüncü'ye attırmayı planlıyor.

Haberin Devamı

ALKIŞ ALMIŞTI

Geçtiğimiz sezonda Fenerbahçe'nin en çok konuşulan transferlerinden birisi olan Çağlar Söyüncü, geldiği günden bu yana oynadığı futbolla alkış almıştı. Çağlar, İstanbulspor formasıyla sarı-lacivertli formayı son kez giymişti.

Çağlar Söyüncü, sezonun ikinci yarısında transfer olduğu Fenerbahçe ile 16 maça çıktı. Milli futbolcu, 2 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi.

Fenerbahçede Çağlar Söyüncü transferinin detayları ortaya çıktı İşte ödenecek bonservis

MOURINHO İSTEDİ

Başarılı savunmacı geçen sezonun ikinci yarısında Atletico Madrid’den kiralanmıştı. Teknik direktör Jose Mourinho’nun takımda kalmasını çok istediği Çağlar için İspanyol devi ile yapılan pazarlıklarda anlaşma sağlandı.

ANLAŞMANIN DETAYLARI

Masaya 15 milyon Euro’luk talepler oturan Atletico, bonuslarla birlikte 10 milyon Euro’luk teklifi kabul etti. Yönetim, Çağlar Söyüncü ve menajeriyle zaten el sıkışmıştı. İstanbul’da olan Milli stoper, imza için kulüplerin anlaşmasını bekliyordu.

Haberin Devamı

KAMPA KATILACAK

Müjdeli haberin gelmesinin ardından işi resmiyete dökmek için son prosedürler halledilecek. Çağlar’ın bu hafta sağlık kontrolünden geçirildikten sonra imzayı atacağı öğrenildi. Başarılı oyuncunun, yarın başlayacak Avusturya Kampı’na katılacağı öğrenildi.