FenerbahçeFenerbahçe'de Çağlar Söyüncü golü eşine hediye etti!

Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü golü eşine hediye etti!

26.09.2024 - 21:56 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi'ne zaferle başlayan Fenerbahçe'de gecenin golcülerinden Çağlar Söyüncü ve Jayden Oosterwolde maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçede Çağlar Söyüncü golü eşine hediye etti

UEFA Avrupa Ligi'ne zaferle başlayan Fenerbahçe'de gecenin golcülerinden Çağlar Söyüncü maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"Buraya gelen taraftarlarımıza teşekkürler. Zorlu bir hafta sonu yaşatmıştık. Onlara moral vermek istedik, başardığımız için mutluyuz. Onları biraz olsun sevindirdik. Biz hiç yalnız bırakmıyorlar. Bize düşen görev onları hep mutlu etmek. Takım yendiyse hepimiz iyiyiz, yenildiyse kötüyüzdür. Herkese çok teşekkürler. Golümü sevgili eşime armağan ediyorum."

Jayden Oosterwolde ise şunları söyledi: "Bizler açısından galip gelmek çok önemliydi. Avrupa'ya iyi başlamak kritikti. Son maçta kötü bir sonuç vardı. Bugün yeniden özgüven kazanma ve taraftarlara burada olduğumuzu gösterme günüydü. Bunu başardığımızı düşünüyorum."

"Geçen yıl stoperdim, bu yıl sol bekim. Benim için pozisyon önemli değil, hocam neresi derse orada oynarım. Her iki pozisyonda da oynayabiliyorum. Bu noktayla çok ilgilenmiyorum. Önemli olan oynayabilmek, takıma katkı sağlıyor olmak."