11.03.2025 - 18:30 | Son Güncellenme:
Sabah
Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk yarışının içindeki Fenerbahçe gelecek sezon için çalışmalarını sürdürüyor. Cenk Tosun'un ayrılığı konuşulurken bir isimle daha yollar ayrılacak.
CENK TOSUN JAPONYA YOLCUSU
Cenk Tosun, Japonya Ligi ekiplerinden Urawa Red Diamonds ile sözleşme şartlarında anlaşmaya vardı. Bu sezon Fenerbahçe formasıyla toplam 17 resmi maça çıkan Cenk Tosun, bu müsabakalarda 283 dakika sahada kalırken 2 gol - 1 asistlik performans sergiledi.
İSMAİL YÜKSEK FRANSA YOLCUSU
Jose Mourinho yönetiminde fazla şans bulamayan isimlerden olan İsmail Yüksek'e Fransa'dan yeni talipler var. İsmail Yüksek için Nice, Lens ve Brest'in nabız yokladığı ortaya çıktı.
SEZON SONUNDA AYRILMAK İSTİYOR
Geçen sezon Lyon'un teklifini kabul etmeyen İsmail'in sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılmak ve kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği belirtildi.
23 MAÇA ÇIKTI
Bu sezon ilk 11'deki yerini kaybeden 26 yaşındaki orta saha, 23 maça çıktı gol veya asist katkısı vermedi.
Güney Koreli şarkıcı Wheesung, Seul'deki evinde ölü bulundu.