FenerbahçeFenerbahçe'de Acun Ilıcalı, Youssef En-Nesyri'nin imza töreninde açıkladı! '40 milyon euro teklif geldi'

Fenerbahçe'de Acun Ilıcalı, Youssef En-Nesyri'nin imza töreninde açıkladı! '40 milyon euro teklif geldi'

25.07.2024 - 13:12 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin yeni transferi Youssef En-Nesyri imza töreninde açıklamalarda bulundu. Basın toplantısında yönetici Acun Ilıcalı, Ferdi Kadıoğlu'na gelen teklifi aktardı.

Fenerbahçe kulübü yeni transferi Youssef En-Nesyri  için imza töreni düzenledi. Acun Ilıcalı ve Sportif Direktör Branco transfer hakkında bilgi verdi.

Haberin Devamı

ACUN ILICALI: TÜRK FUTBOL TARİHİNİN EN YÜKSEK TRANSFERİ
"Kulübümüz ve Türk futbolu adına önemli bir gün. Türk futbol tarihinin en yüksek transferi. Onu burada gördüğümüz için çok mutluyuz, çok değerli futbolcu."

"En-Nesyri için bizim basınımızda başka takımlarla temasta olduğu ve kafasının karışık olduğu haberleri çıktı. Biz bu haberleri gülümseyerek okuduk. 4 hafta önce ilk görüşmede Youssef, bize karşı sıcaklığını hissettirdi. Çabuk bir şekilde anlaştık. 40 Milyon euroluk teklif almış oyuncu. Geçen sene Milan 30 Milyon euro vermiş. Sevilla ile uzun görüşmeler yaptık."

"KADRO DEĞERİMİZ 250 MİLYON EURO"
"Türk futbol tarihinin en yüksek bütçeli kadrosu Fenerbahçe olmuştur. Kadro değerimiz 250 Milyon € oldu, bunun için mutluyuz."

Haberin Devamı

Fenerbahçede Acun Ilıcalı, Youssef En-Nesyrinin imza töreninde açıkladı 40 milyon euro teklif geldi

"Transfer dönemi bizim açımızdan muhteşem geçti. Jose Mourinho istediği parçaları aldık. Yıldız dediğimiz zaman Alex, Van Hooijdonk'u Ferdi'ye kastediyorduk ama Oğuz Aydın'da Ferdi'nin gençliğini göreceksiniz. Alex ve Van Hooijdonk'ları da getirmek istiyoruz. Fenerbahçe için her şeyi yapıyoruz."

MARİO BRANCO: TRANSFERİN YÜZDE 95'İNİ BİTİRDİK
"Acun abiye teşekkür ederim, sanırım Youssef En-Nesyri transferindeki her şeyi söyledi. Önemli olan benim gülmem değil, Fenerbahçe taraftarlarının sonuçlardan mutlu olması. Youssef gibi önemli oyuncularla sonuç almaya yaklaşıyoruz.  Böyle bir golcüyü bu tarihte getirmek çok önemli. Transferlerin %95'ini tamamladık. Bu çok iyi bir şey. Youssef transferi için yönetime teşekkür ederim. Jose Mourinho'nun ana opsiyonlarından biriydi. Aslında hepimizin ortak hedefiydi. Burada olduğu için çok mutluyum, umarım ondan beklediğimiz katkıyı sağlar."

YOUSSEF EN-NESYRİ: ALİ KOÇ'A BANA GÜVENDİĞİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
"Fenerbahçe'de odluğum için çok mutluyum. Harika ve uzun zamandan beri bildiğim, takip ettiğim takım. Mario Branco'ya ve Ali Koç'a bana güvendikleri için teşekkür ederim. Aynı zamanda Jose Mourinho'ya da teşekkürler. Menajerime ve aileme de teşekkür ederim. Yanımdalar, buraya gelmemde çok yardımları dokundu. Sahada elimden geleni yapacağım, umarım taraftarlarımızı mutlu ederiz."

Haberin Devamı

PEK ÇOK TAKIM BENİ İSTEDİ
"Pek çok takım beni istedi ama Fenerbahçe'ye gelmek önemliydi. Verdiğim karardan rahatım. Gelmeden Ali Koç, Jose Mourinho ve Mario Branco ile konuştum. Süre biraz uzadı ama sonuçta geldim. Her şeyimi sahada vereceğim."

"İki sene önce Fenerbahçe'ye karşı oynadım. İki senedir Fenerbahçe'yi takip ediyorum. Taraftarların desteği ilgimi çekmişti. Atmosferi sevmiştim. Onları mutlu etmek istiyorum."

Fenerbahçede Acun Ilıcalı, Youssef En-Nesyrinin imza töreninde açıkladı 40 milyon euro teklif geldi

ACUN ILICALI: TAKSİT TRANSFERLERE BEN DE ŞAŞIRIYORUM
"Taksitli transferlerimize ben de şaşırıyorum. Başkanımız çok sert ve net duruyor. Karşı tarafı ikna etmek bana ve Mario'ya düşüyor. Ancak başkanımız 'Bu şekilde olacak' dedikten sonra o şekilde görüşüyoruz. Ben de seyrediyorum. Karşı tarafa enerjimizle halletmeye çalışıyoruz. Bazen bizim de esnemelerimiz oluyor. Ölümü gösterip, sıtmaya razı ediyoruz diyebilirim. Karşı tarafa negatifle başlıyoruz ve ikna sürecinde avantajlı oluyoruz. Hull City, benim kulübüm biliyorsunuz. Bu konularda ben böyle değilim, başkanımızı takdir ediyorum. Kendi takımım için de öğrenmem gereken şeyler var."

Haberin Devamı

RAKİP FORVETLERE BAKMIYORUM
Rakip takımlardaki forvetlere bakmıyorum, kendime bakıyorum. Neler yapabileceğimi çok iyi biliyorum. Kupalar kazanmaya geldim. Şahsi hedeflerim değil, kupalar kazanmak önemli.

ACUN ILICALI: FERDİ'YE 30 MİLYON EURO ÜZERİNDE CİDDİ TEKLİFLER VAR
"En çok Fenerbahçe oyuncularına ilgi var. O kadar çok transfer teklifi var ki, istersek tüm takımı satabiliriz. Başka etkenlerden şampiyonluğu etkilenmiş takımın oyuncularını yollamalı mıyız? Ferdi'nin değeri 30 Milyon euronun üzerinde ve ciddi teklifler var. Aklımızın almadığı teklif gelmediği sürece, oyuncu satmayacağız. Düşünün Ferdi'ye gelen 30 Milyon euro teklif normal ev bizi heyecanlandırmıyor."

"Fenerbahçe tarihinde aynı anda bu kadar iyi üç tane 9 numara olduğunu ben hatırlamıyorum. Hatırlayan varsa söylesin. Oyuncu satarsak eğer, yerine de daha iyisini alırız."