FenerbahçeFenerbahçe'de 3 ayrılık birden! Satın alma opsiyonu kullanıldı

Fenerbahçe'de 3 ayrılık birden! Satın alma opsiyonu kullanıldı

02.07.2023 - 13:13 | Son Güncellenme:

Gelecek sezon için çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de 3 futbolcuyla yollar ayrıldı. Sarı-lacivertli ekip ayrılıkları resmen duyurdu. İşte detaylar...

Fenerbahçede 3 ayrılık birden Satın alma opsiyonu kullanıldı

Teknik direktörlük görevine İsmail Kartal'ı getiren Fenerbah.e, gelecek sezon kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürürken, 3 futbolcusuyla da yollarını ayırdı. 

Haberin Devamı

SATIN ALMA OPSİYONU KULLANILDI

Fenerbahçe, Augsburg Kulübü’nün satın alma opsiyonunu kullanarak Mergim Berisha'yı transfer ettiğini duyururken, sözleşmeleri biten Dimitris Pelkas ve Ezgjan Alioski ile de yolların ayrıldığını açıkladı. 

İŞTE FENERBAHÇE'NİN KASASINA GİREN PARA

25 yaşındaki Mergim Berisha, 2021 yazında 5 milyon euro bonservisle Salzburg'tan Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Alman futbolcu, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 32 maçta 8 gol atıp 3 asist yaptı.

Ardından Berisha, 4.5 milyon euro satın alma opsiyonuyla Augsburg'un yolunu tutmuştu. Opsiyonun kullanılmasıyla birlikte Fenerbahçe'nin kasasına 4.5 milyon euro girecek.

FENERBAHÇE AÇIKLADI

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Haberin Devamı

"Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularımızdan Dimitris Pelkas, Ezgjan Alioski ve Mergim Berisha ile yollarımız ayrılmıştır.

Augsburg Kulübü’nün satın alma opsiyonunu kullanarak transfer ettiği Mergim Berisha’ya, sözleşmeleri sona ererek takımımızdan ayrılan Dimitris Pelkas ve Ezgjan Alioski’ye katkıları için teşekkür ediyor; Kariyerlerinin geri kalanında başarılar diliyoruz."

Fenerbahçede 3 ayrılık birden Satın alma opsiyonu kullanıldı