FenerbahçeFenerbahçe, Wesley Teixeira transferinden çekildi!

Fenerbahçe, Wesley Teixeira transferinden çekildi!

29.07.2024 - 21:02 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin 19 yaşındaki futbolcu Wesley Teixeira'nın transferinden çekildiği öğrenildi.

Fenerbahçe, Wesley Teixeira transferinden çekildi

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'nin Wesley Teixeira transferi konusunda çarpıcı bir karara imza attığı ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerin, 19 yaşındaki hücum oyuncusunun transferinden vazgeçtiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Meu Timao'nun haberine göre; Fenerbahçe'nin Wesley Teixeira için Corinthians'a resmi teklifte bulunduğu ve transferi bitirmek için harekete geçtiği aktarıldı. Corinthians ile Fenerbahçe arasındaki görüşmelerin olumlu sonuçlanmadığı belirtildi. Fenerbahçe'nin Wesley Teixeira transferinde geri adım attığı kaydedildi.

Corinthians'ın 19 yaşındaki hücum oyuncusu için 30 milyon euroluk bonservis bedeli talep ettiği vurgulandı. Fenerbahçe'nin bu bedeli fazla bulduğu ve pazarlıkları sonlandırdığı aktarıldı. Fenerbahçe'nin Corinthians'ın talebinde indirime gitmemesi durumunda yeni teklif sunmayacağı kaydedildi.

19 yaşındaki futbolcunun, menajeri tarafından çok sayıda kulübe önerildiği belirtildi. Rennes'in Wesley Teixeira'ya olan ilgisinin Corinthians'ın pazarlık gücünü artırdığı ifade edildi.