UEFA Avrupa LigiFENERBAHÇE-SLOVACKO maçı bu akşam mı ne zaman saat kaçta? FB maçı şifresiz mi?

FENERBAHÇE-SLOVACKO maçı bu akşam mı ne zaman saat kaçta? FB maçı şifresiz mi?

03.08.2022 - 14:05 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Dinamo Kiev'e elenen Fenerbahçe yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam ediyor. 3. ön eleme turunda Slovacko ile karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz rakibini elemesi halinde play-off turunda Austria Wien ile karşı karşıya gelecek. Peki Fenerbahçe-Slovacko maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

FENERBAHÇE-SLOVACKO maçı bu akşam mı ne zaman saat kaçta FB maçı şifresiz mi

Fenerbahçe-Slovacko maçı için geri sayım devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında sahasında Çekya Ligi temsilcisi Slovacko'yu konuk edecek olan temsilcimiz Fenerbahçe rakibini elemesi halinde play-off turuna kalacak. Play-off turunda temsilcimizin rakibi Austria Wien oldu. Peki Fenerbahçe-Slovacko maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

FENERBAHÇE-SLOVACKO MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe-Slovacko UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçı 4 Ağustos Perşembe akşamı saat 20:00'de oynanacak. Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadayumu'nda oynanacak olan mücadele EXXEN platformu üzerinden yayımlanacak.

FENERBHAÇE'NİN PLAY-OFF'TAKİ RAKİBİ BELLİ OLDU!

Fenerbahçe, Çekya ligi temsilcisi Slovacko'yu elemesi halinde Austria Wien ile play-off turunda karşı karşıya gelecek. Bu maçlar 18-25 Ağustos tarihleri arasında oynanacak. Temsilcimiz her iki turuda geçmesi halinde gruplara kalmaya hak kazanacak. Grup kuraları 26 Ağustos tarihinde çekilecek.