Fenerbahçe Fenerbahçe resmen açıkladı! Jose Mourinho için dev organizasyon

Fenerbahçe resmen açıkladı! Jose Mourinho için dev organizasyon

01.06.2024 - 23:42 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Kulübü, görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdiği Jose Mourinho için yarın imza töreni düzenleneceğini açıkladı.

Fenerbahçe resmen açıkladı Jose Mourinho için dev organizasyon

Fenerbahçe’nin anlaşmaya vardığı Portekizli Teknik Direktör Jose Mourinho, kulübün resmi sosyal medya hesabından yayımlanan videoda Fenerbahçeli taraftarlara seslendi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, anlaşmaya vardığı ve görüşmelere başladığını KAP’a bildirdiği Portekizli Teknik Direktör Jose Mourinho için resmi sosyal medya hesabından video yayımladı. Videoda konuşan Mourinho, “Merhaba Fenerbahçeliler! Yarın Kadıköy’de buluşuyoruz. Haydi yolculuğumuza başlayalım” ifadelerini kullandı.

14.30'DA İSTANBUL'DA OLACAK

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun 14.30'da İstanbul'da olacağı öğrenildi. Portekizli teknik direktörü taşıyacak uçağın Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yapacağı aktarıldı.

Fenerbahçe, Jose Mourinho için Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda basına ve taraftara açık imza töreni de düzenleyecek. Sarı-lacivertlilerin düzenleyeceği imza töreni 19.00'da başlayacak.

Haberin Devamı

STADYUM HAZIRLANIYOR

Fenerbahçe Kulübü, Saraçoğlu Stadyumu'ndan bir görsel paylaştı ve şu notu düştü:

"Bu stat ne heyecanlar yaşadı ne başarıları kucakladı, milyonlarca kalp burada attı! Ve şimdi yeni umutların başlangıcı olmak için hazırlanıyor! Saracoğlu, saat 19.00’da yeni teknik direktörü Jose Mourinho’yu ve büyük taraftarını bekliyor!"

MOURİNHO: ORAYA GİTMEK İSTİYORUM

Londra'da Şampiyonlar Ligi'nin finalini takip eden Jose Mourinho, Fenerbahçe sorusunu cevaplamıştıı. Henüz bir anlaşma olmadığını ancak Türkiye'de görev yapmak istediğini belirten Jose Mourinho, "Gitmek istediğime karar verdim ama henüz bitmiş bir şey yok. Henüz bunu size kesin olarak teyit edemem ama oraya gitmek istiyorum" demişti.

Fenerbahçe'de hedefinin Şampiyonlar Ligi bileti almak olduğunu vurgulayan Jose Mourinho, "Şampiyonlar Ligi'ne katılmak kolay olmayacak. Çünkü geçmemiz gereken 3 tur var. Fenerbahçe'de 8 futbolcu, Euro 2024'te olacak. İlk maçlar öncesi hazırlık kampına katılamayacaklar. Zor olacak ama bilirsin meydan okumaları severim. Şampiyonlar Ligi için savaşacağım" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

EKİBİ BELLİ OLDU

İngiliz basınından Telegraph'ın haberine göre; Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'de görev alacak teknik heyetini belirlediği öğrenildi. Portekizli teknik direktörün, Manchester United ve Tottenham döneminde çalıştığı Ricardo Formosinho'yu da İstanbul'a getireceği aktarıldı.

Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'deki yardımcısının Ricardo Formosinho olacağı belirtildi. İkilinin yeniden Fenerbahçe'de bir arada çalışacağı vurgulandı.

Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'de görev alacağı teknik ekibin diğer üyeleri ise şu şekilde:

Carlos Lalin - Fitness antrenörü
Stefano Rapetti - Atletik performans antrenörü
Giovanni Cerra - Analiz şefi