FenerbahçeFenerbahçe forvet transferi için atağa kalktı! 29 Ağustos transfer haberleri

Fenerbahçe forvet transferi için atağa kalktı! 29 Ağustos transfer haberleri

29.08.2017 - 11:17 | Son Güncellenme:

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Fenerbahçe, Zenit'in savunma oyuncusu Neto'yu kadrosuna kattı. Forvet transferi konusunda atağa kalkan Fenerbahçe'de gündemdeki isimler Abobubakar ve Remy. Öte yandan 8 numara transferi konusunda da çalışmalarını sürdüren Sarı Lacivertli takım Josef De Souza transferinin gerçekleşmesi halinde Shaktar Donetsk'te forma giyen Fred'i kadrosuna katacak.

Fenerbahçe forvet transferi için atağa kalktı 29 Ağustos transfer haberleri

Transfer sezonunun kapanmasına 10 gün gibi kısa bir süre kaldı. 8 Eylül'de sona erecek transfer sezonu öncesinde Fenerbahçe kadroya takviye yapmaya devam ediyor. Stoper transferi konusunda Luís Carlos Novo Neto ile anlaşan Fenerbahçe Portekizli yıldızı dün akşam saatlerinde İstanbul'a getirdi. Bugün sağlık kontrollerinden geçecek olan Neto'nun ıslak imzayı bir iki güne atması bekleniyor. Öte yandan West Bromwich Albion'un Josef De Sousa konusunda ısrarı sürüyor. İki kulübün bu transferi kısa sürede açıklaması bekleniyor. Öte yandan Sarı Lacivertli takımda forvet transferi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin yeni transferi İstanbul'da

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Zenit'in savunma oyuncusu Neto, 00.45'te İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe aradığı stoperi Zenit'te buldu. Portekizli savunma oyuncusu Luis Neto ile anlaşmaya varan Sarı Lacivertli kulüp, resmi sitesinden yaptığı açıklama ile tecrübeli oyuncunun gece 01.00'da İstanbul'da olacağını duyurmuştu. Yıldız isim, 00.45'te İstanbul'a ayak bastı.

Fenerbahçe forvet transferi için atağa kalktı 29 Ağustos transfer haberleri

Sıcağı sıcağına Fenerbahçe TV mikrofonuna açıklamalarda bulunan Neto, "Daha önce görüşmeler sürüyordu ve sonunda gelme fırsatı yakaladım. Umarım güzel bir macera olur benim için. Giuliano ile tanışıyordum. Artık kulübü daha iyi ve yakından tanıyabileceğim. Fenerbahçe hakkında güzel şeyler duydum." dedi. (Fanatik)

Haberin Devamı

Neto'dan sonra o isim de bitti.

Savunmacı sorununu çözen Fenerbahçe, Ben Arfa için atağa kalktı.

Transfer döneminde ismi sık sık Fenerbahçe ile anılan Ben Arfa'nın kulübüyle olan alacak sorununu çözdüğü belirtildi. Paris kulübüne yakınlığıyla biline Paris United'de yer alan habere göre Ben Arfa alacak krizini hallettiğini ve Nice ile anlaşamayan yıldızın sarı lacivertli kulübe gideceğini yazdı.

Fenerbahçe forvet transferi için atağa kalktı 29 Ağustos transfer haberleri

Ayrıca haberde Ben Arfa için Başakşehir'in de devrede olduğu belirtildi. 30 yaşındaki Fransız futbolcunun transfer görüşmesi yapmak için İstanbul'a geleceği ve sözleşme imzalamaya sıcak olduğu belirtildi. (Fotomaç)

Josef de Souza transferinde şok iddia

Fenerbahçe'nin Josef de Souza'ya transfer teklifinde bulunan West Bromwich Albion ile anlaşmaya vardığı öğrenilirken, Brezilyalı futbolcunun Fenerbahçe'den gitmek için ağlayarak 'bu transfere onay verin' dediği iddia edildi.

Mehmet Topal'ın kötü performansı sonrası Josef için gelen 11.5 milyon Euro'luk teklifi reddeden Aziz Yıldırım, Brezilyalı oyuncu ağlayınca yumuşadı.

Fenerbahçe forvet transferi için atağa kalktı 29 Ağustos transfer haberleri

West Bromwich Albion'un (WBA) 8 milyon Euro'dan başladığı pazarlıkta daha sonra 11.5 milyon Euro'ya çıkması sonucu bitme aşamasına gelen Josef de Souza transferi, Mehmet Topal'ın Gençlerbirliği maçındaki kötü performansı sonrası az daha yatıyordu.

Topal'ın formsuzluğu ve hataları nedeniyle orta sahada sıkıntı yaşayacaklarını düşünen başkan Aziz Yıldırım'ın önce teklifin reddedilmesini istediği ancak daha sonra yöneticilerin ısrarları ile transfer için yeniden görüşmelere başlandığı belirtiliyor.

Haberin Devamı

JOSEF, KOCAMAN İLE GÖRÜŞTÜ

İngiltere'ye gitmeye sıcak bakan Josef de, teklifin reddedilmesi üzerine Aykut Kocaman ile bir görüşme yaparak, yaşadığı hayal kırıklığını anlattı. Bu görüşmenin ardından iki kulüp arasında yazışmalar yeniden başlandı. Josef transferinin 1-2 gün içinde sonuçlanması bekleniyor. Brezilyalı futbolcunun gitmesi halinde, Aykut Kocaman'ın uzun süredir ısrarla istediği bir orta saha oyuncusunun transferi için yeniden çalışmalara başlanacak. Sarı lacivertliler bu ismi şimdilik bir sır gibi saklıyor. (Takvim)

Fener'in zor hedefi Fred

Fenerbahçe daha önce sonuç alamadığı Fred transferini bu kez bitirmek istiyor. Shakhtar kiralamaya yanaşmıyor ve 8 milyon Euro istiyor. Ukrayna temsilcisi fiyatta indirime giderse imzalar atılacak

Fenerbahçe'de transferde çok hareketli saatler yaşanıyor... Josef'in transferi için İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Bromwich ile 11 milyon Euro karşılığı anlaşma sağlayan Fenerbahçe yönetimi elde edeceği gelir sayesinde yapacağı transferlerle takımı ligin en iddialısı konumuna getirmek istiyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe forvet transferi için atağa kalktı 29 Ağustos transfer haberleri

"8 NUMARAYA İHTİYACIM VAR"

Teknik Direktör Kocaman'ın "10 numaradan çok 8 numaraya ihtiyaç var" raporunun ardından yönetim daha önce ilgilendiği Brezilyalı yıldız Fred için bir kez daha Shakhtar'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

FİYATIN BİRAZ İNMESİ GEREK!

Shakhtar, Fred'i kiralamaya yanaşmıyor ve bu tranfser için 8 milyon Euro bonservis bedeli istiyor. Fenerbahçe yönetimi ise bu rakamı biraz aşağıya çekebilirse resmi imzaların atılması an meselesi olacak.

TARAFTAR EN ÇOK ONU İSTİYOR

2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Fred de Fenerbahçe'de forma giymeye sıcak bakıyor. Milli takıma kadar yükselmeyi başaran Fred, Sarı-Lacivertli taraftarların en takımda en çok görmek istediği isim.

TEKNİK ÇABUK SÜRATLİ!

Fred birçok özelliği bünyesinde barındıran bir futbolcu. Teknik kapasitesinin yanında dar alandaki çcabukluğu ve uzun mesafedeki süratiyle de Brezilya Milli Takımı'na kadar yükselmeyi başardı. Transferi gerçekleşirse Fenerbahçeli taraftarları çok güzel günler bekleyebilir... (Takvim)

Haberin Devamı

Remy harekatı.

İspanyollar, bir golcü daha transfer etmek isteyen 30 yaşındaki Fenerbahçe’nin Fransız golcüyü Chelsea’den istediğini iddia etti.

Vardar bozgunu sonrası yeni bir transfer operasyonu başlatan Kanarya, defans, orta saha ve kanatların yanı sıra forvetine de takviye yapacak. İtalyanlar Napoli'nin Kolombiyalı golcüsü Duvan Zapata ismini ortaya atmıştı. İspanyol medyası, sarı-lacivertlilerin Chelsea'nin Fransız yıldızı Loic Remy'yi gündeme aldığını iddia etti. Radio Marca; Newcastle, Swansea City, Cagliari ve Deportivo La Coruna ile beraber Fenerbahçe'nin de Remy için teklifte bulunduğunu duyurdu. Fransız basını ise oyuncunun Las Palmas'a transfer olacağını yazıyor.

Fenerbahçe forvet transferi için atağa kalktı 29 Ağustos transfer haberleri

SÖNÜK BİR SEZON GEÇİRDİ

31 kez Fransa Milli Takımı forması giyip 7 gol atan 30 yaşındaki forvet, geçtiğimiz sezon kiralık oynadığı Crystal Palace'ta 8 maçta hiç gol atamayıp başarısız bir sezon geçirmişti. (Fotomaç)