Turkish Airlines EuroleagueFenerbahçe Beko ile anılmıştı! İsrail ekibinde büyük kriz

Fenerbahçe Beko ile anılmıştı! İsrail ekibinde büyük kriz

21.10.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Manisa Basket'ten ayrılarak Maccabi Tel Aviv'e transfer olan Saben Lee'nin İsrail'de forma giymeyi kabul etmediği öğrenildi.

Fenerbahçe Beko ile anılmıştı İsrail ekibinde büyük kriz

EuroLeague ekiplerinden Maccabi Tel Aviv'in yeni transferi Saben Lee'nin çarpıcı bir karara imza attığı öğrenildi. Yıldız basketbolcunun, İsrail'de forma giymeyi reddettiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Yunan basınından SDNA'nın haberine göre; Saben Lee'nin Maccabi Tel Aviv ile sözleşme imzalamasına rağmen ülkedeki güvenlik sorunları nedeniyle çalışmalarını Sırbistan'da sürdürdüğü belirtildi.

Saben Lee'nin İsrail'e gitmek istemediği ve Maccabi Tel Aviv'in ligde oynadığı Gilboa Galil maçında bu sebeple forma giymediği aktarıldı.

Maccabi Tel Aviv'in başantrenörü Oded Kattash, Saben Lee'nin İsrail'de forma giymeyi reddetmesine dair şu açıklamayı yaptı:

"Bu şekilde adapte olmak kolay değil. İmkansızın eşiğindeyiz. İlk maçta, Saben Lee oyuna girdiğinde, biraz farklı oynamamız ve tek taraflı olmamız doğaldı. Ama istediğimiz yere gelebilmemiz için onun takımla birlikte olması ve antrenman yapması gerekiyor. Buna cevap vermek gerçekten zor çünkü daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadım."

Haberin Devamı

Saben Lee, Manisa Basket'ten ayrılmasının ardından Fenerbahçe Beko ile anılmıştı. Maccabi Tel Aviv'le sözleşme imzalayan Saben Lee, İsrail temsilcisinde ilk maçını Anadolu Efes karşısında oynamıştı.

Saben Lee, Anadolu Efes ile oynanan maçta 23 sayı ve 5 asistlik performans sergilemişti.