Dünyadan FutbolFederasyon başkanı çılgına döndü! Futbolcuları tehdit etti

Federasyon başkanı çılgına döndü! Futbolcuları tehdit etti

11.09.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Kosova Milli Takımı'nda yaşanan gece kulübü skandalı sonrası dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Federasyon başkanı Agim Ademi'nin 3 futbolcuyu tehdit ettiği belirtildi.

Federasyon başkanı çılgına döndü Futbolcuları tehdit etti

UEFA Uluslar Ligi maçları için kampta bulunan Kosova Milli Takımı'nda yaşanan skandal sonrası federasyon cephesinden tehdit geldiği öne sürüldü. Eski Adana Demirsporlu Arijanet Muric'in de yer aldığı Edon Zhegrova ve Florent Musjica'dan oluşan grubun milli takım kampından ayrılarak gece kulübüne gitmesi bardağı taşırdı.

Haberin Devamı

Arijanet Muric, Florent Musjica ve Edon Zhegrova'nın bu davranışı sonrası ilk olarak Kosova Milli Takımı Teknik Direktörü Franco Foda aksiyon almıştı. Franco Foda, üç futbolcunun kadro dışı bırakıldığını açıklamıştı.

Üç futbolcunun bu hareketi Kosova'da büyük yankı uyandırdı. Kosova Futbol Federasyonu Başkanı Agim Ademi, üç futbolcunun bu skandal hamlesi sonrası adeta çılgına döndü.

Kosova Futbol Federasyonu Başkı Agim Ademi'nin çok sinirlendiği ve futbolcuları bacaklarını kırmakla tehdit ettiği vurgulandı.

Agim Ademi'nin sinirlenme sebebinin bu futbolcuların daha önce de benzer bir skandala karışmış olmasından kaynaklandığı kaydedildi. Edon Zhegrova, Florent Musjica ve Arijanet Muric'in daha önce de kamp kurallarını ihlal ettiği belirtildi.

Haberin Devamı

Agim Ademi, Kosova'da katıldığı bir televizyon programında teknik direktör Franco Foda'nın kadro dışı kararının federasyon tarafından desteklendiğini dile getirdi.

Agim Ademi konuya dair açıklamasında, "Her şeyden önce oyuncular kendilerine bildirilen kurallara saygı gösterilmeli. Buna saygı gösterilmesi takım için çok önemli. Gecenin geç saatlerinde kamptan çıktıkları için kadro dışı bırakılmaları koçun kararı. Tabii ki antrenörün görüşünü destekledik, çünkü yönetmelik de böyle. Bu işle hiçbir ilgisi olmayan ve eleştiren insanlar umurumda değil, sadece işin içinde olan ve şikayette bulunanlar umurumda" ifadelerini kullandı.