KonyasporFatih Serkan Albayrak: Sarf ettiğimiz emek üst seviyeydi

Fatih Serkan Albayrak: Sarf ettiğimiz emek üst seviyeydi

06.10.2024 - 17:16 | Son Güncellenme:

Eyüpspor'u 90+6'da attığı golle mağlup eden Konyaspor'un Teknik Sorumlusu Fatih Serkan Albayrak galibiyeti değerlendirdi.

Fatih Serkan Albayrak: Sarf ettiğimiz emek üst seviyeydi

Konyaspor kendi sahasında Eyüpspor'u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından Konyaspor Teknik Sorumlusu Fatih Serkan Albayrak açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Albayrak, rakiplerinin nasıl oynayacağını bildikleri için ona göre hazırlık yaptıklarını belirterek, şunları söyledi: ''Rakibimizin nasıl oynayacağını biliyorduk. Onları daha iyi analiz etmek için hafta başından Eyüpspor'un bütün karşılaşmalarını izledik. Bireysel oyuncu analizlerine artı olarak, oyun felsefeleri üzerine çalıştık. Bunun üzerine de hafta başından beri, 'Biz nasıl oynarız ve galip gelebiliriz' bunun planını yaptık. Tahmin ettiğimiz gibi oldu. Daha çok top Eyüpspor'da iken oyunu domine eden bir takıma karşı oynadık. Fakat rakibin yapacağı hatalardan geçişlerle birlikte öndeki hızlı ve çabuk oyuncularla birlikte sonuca gitmek istedik. Maçtan önce de planımız aslında buydu. Maçın içerisinde ilk yarıda bazı geçişlerle pozisyonlar bulduk, ama rakibi durdurmakta da zorlandık. İkinci yarıda yenik duruma düştük, ancak oyunumuzdan kopmadık. Oyuncularımızı da bu sebeple tebrik ediyorum. Oyuncularımın sarf ettiği emek üst seviyeydi.''

Yazarlar