EyüpsporFatih Kulaksız: Caner Erkin'e Arda Turan kefil oldu

Fatih Kulaksız: Caner Erkin'e Arda Turan kefil oldu

27.09.2024 - 19:41 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de oynadığı futbol ile tüm dikkatleri üzerine çeken Eyüpspor'da Asbaşkan Fatih Kulaksız gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Fatih Kulaksız: Caner Erkine Arda Turan kefil oldu

Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, Süper Lig’deki ilk sezonunda ortaya koyduğu performansla dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Eyüpspor, Asbaşkanı Fatih Kulaksız, Playspor’a özel açıklamalarda bulundu.

SEZONA İYİ BAŞLADIK
“Amacımız herkesin saygınlığını, sempatisini kazanmaktı. Fair Play ruhunu öne çıkartarak kulüp vizyonu ortaya koymaya çalışıyoruz. Kendi adımıza sezona da iyi bir başlangıç yaptık.”

ARDA TURAN BİZİ MAHÇUP ETMEDİ
“Arda Turan, çok özel bir oyuncuydu. Ülkenin en kariyerli isimlerinden biriydi. Futbolculuk döneminde kendisine sempatim vardı. Kendisiyle konuştuktan sonra oyuna bakışı, futbola bakışı, kafasındaki plan program ve vizyonu beni etkiledi. O da bizi mahcup etmedi. Arda hocanın iş disiplini, iş ahlakıyla bizi buralara taşıyacağını ön görmüştük.”

CANER’E ARDA KEFİL OLDU
“Caner Erkin transferine ben ve Murat Özkaya negatif bakıyordu. Arda Turan kendisine kefil oldu. Şimdi Caner en iyi arkadaşımız oldu.”

Haberin Devamı

Fatih Kulaksız: Caner Erkine Arda Turan kefil oldu

ARDA TURAN FENOMEN
Arda Turan bir fenomen. Ülke futbolunun starı. Her kesim tarafından seviliyor. Anadolu’da kendisini seven çok. Geçen Kayseri deplasmanında otel önüne 500 kişi geldi hocayı bekledi. Fotoğraf çektirdi.”

TAYFUR MAÇ SONU ÜZGÜNDÜ
“Beşiktaş maçı sonrası Tayfur’la konuştum. Üzgündü. Bir saniselik olay. Talihsiz bir penaltı. Biz kendisine destek verdik. Futbol zaten hatalar oyunu.”

Fatih Kulaksız: Caner Erkine Arda Turan kefil oldu

ARDA ONA YERLİ MESSI DİYOR
Emre Mor, çok yetenekli bir oyuncu. Arda hoca ona ‘Yerli Messi’ diyor. Fenerbahçe kulübüne de teşekkür ederiz. Kolaylık sağladılar. Arda hoca ondan verim alacaktır”

DAVİNSON SANCHEZ’İ HEDİYE EDERDİM
“Arda Turan’a bir oyuncu hediye edecek olsaydım bu Davinson olurdu. Arda hoca sert, temaslı, topu oyuna sokan stoper seviyor.”

 

ERENCAN İÇİN BİZE HAKSIZLIK ETTİLER
Biz Erencan’ı 4 milyon TL’ye transfer ettiğimizde bizi yerden yere vurdular. Linç ettiler. Ben bunları unutmadım. Haksız eleştiriler aldık. 4 milyon TL’ye aldığımız oyuncuyu 160 milyon TL’ye sattık. Kimse bize ‘size haksızlık ettik hakkınızı helal edin’ demedi. Avrupa’nın önemli kulübüne satışını gerçekleştirdik.”

AMERİKA’DAN 8 MİLYON DOLAR TEKLİF GELDİ
“Erencan Yardımcı için 8 milyon Dolara MLS ekiplerinden New England ile anlaşmıştık. Fakat Erencan Amerika’ya gitmek istemedi.”

Haberin Devamı

ARDA TURAN İLE 2 YIL DAHA
“Arda Turan’ın sözleşmesinde özel bir madde yok. Biz Arda hocayla sözlü olarak 2 sene daha burada kalması için anlaşma sağladık.”

AMARTEY İKNA OLMADI
Amartey için Kaan Şakul ile görüştük. Başkanlar düzeyinde de görüşme oldu. Hızlı bir teklif yaptık. Oyuncu bir türlü hızlı aksiyon alamadı. Amartey, Eyüpspor’a gelme konusunda ikna olmadı. Biz de başka bir oyuncuyu aldık. Bizim için belki de daha hayırlı oldu.”