Türkiye HaberleriEURO 2024'te Ferdi Kadıoğlu ve Barış Alper Yılmaz değerine değer kattı! '9 kulüp takip etti'

EURO 2024'te Ferdi Kadıoğlu ve Barış Alper Yılmaz değerine değer kattı! '9 kulüp takip etti'

12.07.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu ile Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz The Guardian gazetesi tarafından, EURO 2024’te bonservis bedellerini artıran oyuncular arasında gösterildi.

EURO 2024te Ferdi Kadıoğlu ve Barış Alper Yılmaz değerine değer kattı 9 kulüp takip etti

İngiltere’nin The Guardian gazetesi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda değerine değer katan oyuncuları belirledi. ‘Euro 2024’te transfer değerini artıran 10 oyuncu’ başlığıyla belirlenen listeye iki Türk futbolcu da girdi. Bu isimler Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu ve Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz oldu.

Haberin Devamı

'9 KULÜP TAKİP ETTİ'

Ferdi’nin değerini neden artırdığı şöyle anlatıldı: Turnuvada olağanüstüydü. Sol kanattan sürekli bir hücum tehdidi sağladı ve zaman zaman orta sahada da yer aldı. Kadıoğlu, kulübünde başarılı olduktan sonra Arsenal veya Manchester City’ye transfer olma ihtimaliyle ilişkilendirilmişti, Brighton, Manchester United ve Dortmund’un da ilgi gösterdiği bildirilen son takımlar olduğu bildirildi. Toplamda, dokuz kulüpten gözlemciler, 24 yaşındaki oyuncunun Türkiye’nin Avusturya’ya karşı oynanan son 16 maçındaydı.

'KORKUSUZ'

Barış Alper ile ilgili kısımda şu ifadeler kullanıldı: Almanya’da gol atmasa da 24 yaşındaki oyuncu turnuvadaki takımının yaklaşımını korkusuzluğu ve enerjisiyle özetledi. Yılmaz, geçen sezon Galatasaray’ın ezeli rakipleri Fenerbahçe’yi geçerek Türkiye şampiyonluğuna ulaşmasında etkili oldu, yedi gol attı ve 12 gol pası verdi. Bu yaz Bundesliga, Serie A ve Premier Lig’e transfer olmasıyla anıldı ve Liverpool’un önümüzdeki haftalarda ilgisini ortaya koyabilecek kulüpler arasında olduğu düşünülüyor.

Haberin Devamı

EURO 2024te Ferdi Kadıoğlu ve Barış Alper Yılmaz değerine değer kattı 9 kulüp takip etti

EURO 2024'TE BONSERVİSİ YÜKSELEN İSİMLER

Ferdi Kadıoğlu (Türkiye), Barış Alper Yılmaz (Türkiye), Georges Mikautadze (Gürcistan), Ruben Vargas (İsviçre), Jan Oblak (Slovakya), Nico Williams (İspanya), Fabian Ruiz (İspanya), Jerdy Schouten (Hollanda), Francisco Conceiçao (Portekiz), Ivan Schranz (Slovakya)