Türkiye Haberleri EURO 2024'te Barış Alper Yılmaz'ın kanayan ayağı gündem oldu!

EURO 2024'te Barış Alper Yılmaz'ın kanayan ayağı gündem oldu!

27.06.2024 - 09:56 | Son Güncellenme:

Çekya'yı 2-1 mağlup eden A Milli Takım'da Barış Alper Yılmaz maçın adamı seçilirken ayağının görüntüsü kısa sürede gündem oldu.

EURO 2024te Barış Alper Yılmazın kanayan ayağı gündem oldu

Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu 3. maçında A Milli Futbol Takımı, Çekya ile karşı karşıya geldi. Hamburg'ta oynanan maçı milliler 2-1'lik skorla kazandı.

Haberin Devamı

A Milli Takım, 51. dakikada kaptan Hakan Çalhanoğlu ile öne geçti. Çekya'nın golü 66. dakikada Tomas Soucek'ten geldi. Milliler, uzatmalarda Cenk Tosun ile bulduğu golle sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

EURO 2024te Barış Alper Yılmazın kanayan ayağı gündem oldu

Türkiye - Çekya karşılaşmasının oyuncusu Barış Alper Yılmaz seçildi. Barış Alper maçta sonra: "Maçın oyuncusu seçildiğim için mutluyum ama daha önemlisi bugün aldığımız galibiyetti. Benim için oynadığım pozisyon fark etmiyor, hocam bana nerede şans verirse takıma katkı sağlamak istiyorum." dedi.

AYAĞI KANADI, DEVAM ETTİ
Barış Alper Yılmaz'ın çorabındaki kan lekesi kısa sürede gündem oldu. Milli oyuncu aldığı darbe sonrasında ayağında kanama meydana gelirken maçın son düdüğüne kadar devam etti.

Haberin Devamı

EURO 2024te Barış Alper Yılmazın kanayan ayağı gündem oldu

MANCHESTER TARAFTARI: ONA OLD TRAFFORD'DA İHTİYACIMIZ VAR
Sosyal medyada bir Manchester United taraftarının paylaşımı kısa sürede büyük ilgi gördü. İngiliz taraftar: "Yalan söyleyemem, Old Trafford'da sağ kanatta Barış Alper Yılmaz'a ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.