Yaz OlimpiyatlarıEsra Yıldız Kahraman'dan Paris 2024'te bronz madalya!

Esra Yıldız Kahraman'dan Paris 2024'te bronz madalya!

07.08.2024 - 22:49 | Son Güncellenme:

Milli boksörümüz Esra Yıldız Kahraman, kadınlar 57kg yarı finalinde Tayvan'dan Yu Ting Lin'e mağlup oldu ve oyunları üçüncü sırada tamamlayarak bronz madalya kazandı.

Esra Yıldız Kahramandan Paris 2024te bronz madalya

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda milli boksör Esra Yıldız Kahraman, yarı finalde Tayvanlı Lin Yu Ting'e kaybederek bronz madalya kazandı.

Haberin Devamı

Fransa'nın başkenti Paris'teki Philippe-Chatrier Kortu'nda boks branşının kadınlar 57 kilo yarı final mücadelesi yapıldı.

Milli boksör Esra Yıldız Kahraman, Tayvanlı Lin Yu Ting'e 5-0 yenilerek finale çıkma şansını kaybetti ve bronz madalya elde etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak müsabakayı salonda izledi.

BAKAN BAK: SENİNLE GURUR DUYUYORUZ!

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Esra Yıldız Kahraman'ın Olimpiyat üçüncülüğü sonrası bir paylaşımda bulundu.

Haberin Devamı

Bakan Bak paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Esra Yıldız Kahraman Olimpiyat Üçüncüsü! Harika mücadele ettin Esra, seninle gurur duyuyoruz!"

ESRA YILDIZ KAHRAMAN: TALİHSİZLİKLER BENİ BULDU

Milli boksör Esra Yıldız Kahraman, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalya kazanmasının ardından duygularını paylaştı.

Los Angeles 2028 Olimpiyat Oyunları'nı hedeflediğini belirten Esra Yıldız Kahraman, "Tabii ki hedefim şampiyonluktu, bu yüzden büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Talihsizlikler beni buldu rahatsızlandım ve daha iyi performans gösterebilirdim. Hayırlısı böyleymiş, nasibimizde bronz madalya varmış. Önümüzde Los Angeles var umarım orada altın madalya kazanırım. Beni destekleyen herkese teşekkür ederim" dedi.