Yaz OlimpiyatlarıEski Fenerbahçeli Arthur Zico, Paris'te 500 bin eurosunu kaptırdı!

Eski Fenerbahçeli Arthur Zico, Paris'te 500 bin eurosunu kaptırdı!

26.07.2024 - 18:46 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Arthur Zico, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları öncesi şoke eden bir olayla sarsıldı.

Eski Fenerbahçeli Arthur Zico, Pariste 500 bin eurosunu kaptırdı

Brezilyalı futbol efsanesi Arthur Zico, dünya sporunun en önemli organizasyonu Olimpiyat Oyunları'nı Paris'te takip etme kararı aldı. Fransa'da bulunan Arthur Zico, dev organizasyon öncesi şoke eden bir olayın içerisinde kendini buldu.

Haberin Devamı

Brezilya'nın Olimpiyat Oyunları'ndaki delegasyon üyeleri arasında yer alan Arthur Zico'nun Paris'te soyguna uğradığı aktarıldı.

Le Parisien'in haberine göre; Arthur Zico'nun Paris'te 500 bin euro değerindeki eşyalarının yer aldığı çantanın çalındığı vurgulandı. Arthur Zico'nun çalınan çantasında pahalı bir saat, nakit para ve evrakların yer aldığı kaydedildi.

Arthur Zico'nun çantasını çalan soyguncuların kimliklerinin henüz belirlenemediği ifade edildi. Brezilyalı efsanenin hırsızların yakalanması için suç başvurusunda bulunduğu ve soruşturma başlatıldığı aktarıldı.

Kashima Antlers'te teknik direktörlüğe başlayan Arthur Zico daha sonra Japonya Milli Takımı, Fenebrahçe, Bunyodkor, CSKA Moskova, Olimpiakos, Flamengo, Irak Milli Takımı, Al Gharafa ve FC Goa'da görev aldı.