FenerbahçeEski Fenerbahçeli Abdoulaye Ba sert çıktı! 'Utanç verici'

Eski Fenerbahçeli Abdoulaye Ba sert çıktı! 'Utanç verici'

13.10.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Abdoulaye Ba, sarı-lacivertli takımın bu sezon evinde kazanamadığı maça dair çarpıcı ifadeler kullandı.

Eski Fenerbahçeli Abdoulaye Ba sert çıktı Utanç verici

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Abdoulaye Ba, suskunluğunu bozdu. 33 yaşındaki Senegalli stoper, sarı-lacivertli takımın Jose Mourinho ile anlaşmasına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Abdoulaye Ba, Fenerbahçe'nin bu sezon Avrupa'da oynadığı maça dair futbolculara tepki gösterdi. Fanatik'e konuşan Abdoulaye Ba'nın açıklamaları kısa sürede gündem oldu.

Jose Mourinho'nun Fenerbahçe ile anlaşmasına dair konuşan Abdoulaye Ba, "Dünyanın en iyi koçu Fenerbahçe'ye imza attı. Çok mutluyum. Yönetim kurulunun onu Türkiye'ye getirme ve tuttuğum takımın başına geçirme kararından gurur duyuyorum. Her şey zamanla çok daha güzel olacak" dedi.

"Fenerbahçe'nin Lille ile oynadığı maç hakkında ne düşünüyorsun" sorusuna Abdoulaye Ba, "Fenerbahçe taraftarı çok inatçı. Oyuncular göğüslerinde hangi formayı giydiklerini bilmeliler. Bu arada evlerindeki Lille maçını kazanamamaları utanç verici. Ne yazık ki asıl utanç verici olan maçı nasıl kaybettikleri" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ile ilgili son dönemde yaptığı paylaşımların hatırlatılmasının ardından Abdoulaye Ba, "Gerçek şu ki, ben sahada bir askerim. Kendimi halen Türkiye'de popüler olarak görmek çok güzel bir his ve duydu. Taraftarlara teşekkür ediyorum. Onlar kalbimin en güzel yerinde" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe taraftarlarının kendisini Djiku ve Becao ile kıyaslamasına değinen Abdoulaye Ba, "Fenerbahçe taraftarının kalbini çok çalışarak ve acı çekerek kazandım, bu yüzden kendimi Djiku ve Becao ile kıyaslayamam. Onlara kulüpte çok başarılar diliyorum ve ligi kazanmak için ellerinden gelenleri yapmalarını istiyorum" ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe'ye geri dönmek ister misin" sorusuna Abdoulaye Ba, "Realistik olmam gerekirse kim oyuncu olarak Fenerbahçe’ye geri dönmek istemez ki" cevabını verdi.