1.LigErsun Yanal: Bizim için acı bir tecrübe oldu!

Ersun Yanal: Bizim için acı bir tecrübe oldu!

06.10.2024 - 21:59 | Son Güncellenme:

Amedspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Esenler Erokspor maçından sonra konuştu.

Ersun Yanal: Bizim için acı bir tecrübe oldu

Trendyol 1. Lig'in 8. haftasında Antalya'da oynanan maçta Esenler Erokspor'a 4-0 mağlup olan Amedspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, "Rakip kalede pozisyon ararken kalemize dönen topların maliyeti ağır oldu. Bu maç bizim için acı bir tecrübe oldu." dedi.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Yanal, karşılaşmaya hızlı bir şekilde skoru bulmak için coşkulu bir oyunla başlamayı hayal ettiklerini söyledi.

Sezon başından bu yana coşkulu oyunu isteyen bir takım olduklarını dile getiren Yanal, "Coşkulu oyun istediğimizin karşılığında rakibin hızlı oyuncularıyla ağır bedel ödemiş olduk. Futbol süratli ve hızlı oyuncularla direkt oynanan bir oyun olunca daha tehlikelidir. Rakip bunu bize karşı yaptı. Biz bu konuda yetersizdik. Rakip kalede pozisyon ararken kalemize dönen topların maliyeti ağır oldu. Bu maç bizim için acı bir tecrübe oldu." diye konuştu.

Amedspor'un büyük bir camia olduğunu aktaran Yanal, "Sezon başında kendi sahamızla iyi bir ivme ile başlayıp seyircilerimiz önünde bunu devam ettirmek istiyorduk ama olmadı. Bu skorda taraftarın tepki vermesi de normal." ifadelerini kullandı.