Haberin Devamı

Trabzonspor, Gaziantep deplasmanında da umduğunu bulamadı. Trendyol Süper Lig’deki 4 maçında da 1 puana razı olan bordo-mavililer, dün gece de eşitliği bozamadı, 5. beraberliğini aldı.
Trabzonspor, Kayserispor karşısında bir puanı son dakikada kurtarmış, ancak oyuncuların performansı Teknik Direktör Şenol Güneş tarafından eleştirilirken, taraftarın da protestosu vardı. Bordo-mavili takımda Gaziantep deplasmanında Banza tekrar kadroya dönerken, Nwakaeme ve Cham ilk kez 11’de görev yaptı. Fırtına’da kadro değişti ancak futbol adına çok fazla bir şey değişmedi.
Yine topa sahip olan Trabzonspor’du, fakat bu sezonki ‘üretememe’ sorununa hala çare bulunamadı. Konuk ekip adına akıllarda kalan tek şut Banza’dan geldi. 17. dakikada ise Gaziantep gole çok yaklaştı. Ömürcan’ın içeriye çevirdiği topa Okereke vurdu, meşin yuvarlar direğe çarpıp dışarı çıktı.
Şenol Güneş son maçta olduğu gibi yine etkisiz futbolun ardından ikinci devreye hamlelerle başladı, Lundstram ve Draguş oyuna girdi. 49’da Gaziantep tehlikesi vardı. Viana’nın sert kafa vuruşu Uğurcan’ın üstüne gitti. Trabzonspor ilk tehlikeli atağında golü buldu, ancak VAR’a takıldı. Pozisyon öncesinde Malheiro’nun, Sorescu’ya faul yaptığı gerekçesiyle gol iptal edildi. 70’da Cham’ın müthiş şutunu Dioudis de aynı güzellikte kurtardı.
Kalan sürede de iki takım eşitliği bozacak pozisyonları bulamadı ve oyun iyice yavaşladı. Ne Trabzonspor, ne Gaziantep 90 dakika sonunda eşitliği bozamadı.