Turkish Airlines EuroleagueErgin Ataman ve Sloukas için olay sözler: Fenerbahçe'ye gideceğini düşünüyordum

Ergin Ataman ve Sloukas için olay sözler: Fenerbahçe'ye gideceğini düşünüyordum

03.08.2023 - 11:21 | Son Güncellenme:

Takımın başına Ergin Ataman'ı getiren ve Kostas Sloukas başta olmak üzere transfer bombalarını art arda açıklayan Panathinaikos, EuroLeague'de zirveyi hedeflerken, Yunan ekibinin eski oyuncusundan olay açıklamalar geldi. İşte detaylar...

Ergin Ataman ve Sloukas için olay sözler: Fenerbahçeye gideceğini düşünüyordum

Turkish Airlines EuroLeague'de iddialı bir kadro kuran Panathinaikos başta Kostas Sloukas olmak üzere yıldız isimleri renklerine bağlamıştı.

Haberin Devamı

Yunan ekibinin eski basketbolcusu, hem başantrenör Ergin Ataman hem de Sloukas hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

YILDIZLARI TAKVİYE ETTİLER

Euroleague'de bu sezon şampiyonluk hedefleyen Panathinaikos kadrosunu yıldız isimlerle güçlendirdi. Yunanistan ekibi, Avrupa'da transferin gözde isimlerini kadrosuna kattı. Panathinaikos şu ana kadar, Luca Vildoza, Mathias Lessort, Kostas Antetokounmpo, Dimitris Moraitis, Olek Balcerowski, Ioannis Papapetrou, Juancho Hernangomez ve Jerian Grant'i kadrosuna dahil etti.

SLOUKAS TRANSFERİ OLAY YARATTI

Panathinaikos, ezeli rakibi Olympiacos'tan ayrılan Kostas Sloukas'ı da renklerine bağlayarak da gündemi sarstı. Olympiacos taraftarları sosyal medyadan Yunan oyun kurucuya adeta ateş püskürdü. Kostas Sloukas'ın Panathinaikos'tan 3 yıllık kontrat için toplam 10 milyon dolar alacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Ergin Ataman ve Sloukas için olay sözler: Fenerbahçeye gideceğini düşünüyordum

'FENERBAHÇE'YE GİDECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORDUM'

Eurohoops'ta yer alan habere göre Panathinaikos ve Olympiacos'ıun eski oyuncusu Georgios Bogris, katıldığı bir podcast programında Ergin Ataman ve Kostas Sloukas hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Olympiacos'tan ayrılmasının ardından ezeli rakibi Panathinaikos'a imza atan Kosta Sloukas'ın transferi hakkında konuşan Bogris, bunu beklemediğni belirterek, "Bunu beklemiyordum, Kostas’ın Fenerbahçe‘ye gideceğini düşünüyordum. Karakterine ve tüm geçmişine bakarsak seçimi genel olarak doğru. Biz farklı adamlarız, ben duygusalım, her şeyi olduğu gibi kabul etmiyorum. Kostas bir çalışma ürünü, çok çalıştı, tavanını çok aştı. Hak ettiğini, kendisine ait olanı almak istedi, Olympiakos’ta buna sahip olamayacağını hissetti. Panathinaikos ona onu ödüllendiren bir kontrat verdi. O sadece yaptığı işe saygı duyulmasını istedi, bunu bulamadı ve yoluna devam etti. Sloukas ve Olympiakos arasında bu üçüncü kez oluyor. İstediği saygıyı görmedi ve yoluna devam etti. Panathinaikos’a gitmesinde asıl sebep intikamdı, kim olduğunu kanıtlamak için oraya gitti." dedi.

Ergin Ataman ve Sloukas için olay sözler: Fenerbahçeye gideceğini düşünüyordum

'ATAMAN BUNU YAPABİLECEK BİR KOÇ DEĞİL'

Panathinaikos'un yeni başantrenörü Ergin Atman hakkında da olay yorumlarda bulunan Bogris, "Panathinaikos bana göre kesinlikle bir takviye yapmalı, seviye atlayacaktır. Hiç oyuncuları yok, heyecan görüyorum ama benim için ortalama bir takım. Saras’ı alsaydı, iyi bir takım olacağını söylerdim. Ancak şu anda detaylara önem verdiğini düşünmediğim bir koçları var. Vildoza dışında, ki o bile Avrupa’nın 1 numaralı oyuncusu değil, kendi başına bir şeyler yaratan başka bir oyuncu yok. Bu noktada biraz sakin olmalıyız, takımın hücumda hedeflerini değiştirecek ve kendisi yaratabilecek bir oyuncu bulması gerekiyor. Bu kadro takım oyunuyla çok etkili olabilir ama Ergin Ataman bunu inşa edebilecek bir koç değil." açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Ergin Ataman ve Sloukas için olay sözler: Fenerbahçeye gideceğini düşünüyordum