Turkish Airlines EuroleagueErgin Ataman: Sadece Fenerbahçe'yi düşünüyoruz

Ergin Ataman: Sadece Fenerbahçe'yi düşünüyoruz

24.10.2024 - 17:57 | Son Güncellenme:

EuroLeague'de Fenerbahçe Beko ile karşı karşıya gelecek Panathinaikos'ta başantrenör Ergin Ataman ve Cedi Osman maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Ergin Ataman: Sadece Fenerbahçeyi düşünüyoruz

EuroLeague'de Fenerbahçe Beko evinde yarın Panathinaikos'u konuk edecek. Ergin Ataman, maç öncesinde şu değerlendirmelerde bulundu

Haberin Devamı

FENERBAHÇE HARİKA PERFORMANS GÖSTERDİ
“Fenerbahçe şu ana kadar harika bir performans gösterdi. Bu performansın tek istisnası iç sahada kaybettikleri Kızılyıldız maçıydı. Ancak Olympiakos ve Anadolu Efes karşısında önemli galibiyetler aldılar. Kadromuzda, özellikle forvet rotasyonunda önemli oyuncularımızın sakatlığı var. Ancak bu yüzden derin bir kadromuz var. Zorlu deplasmana galibiyet için çıkacağız.

3 NUNMARALI POZİSYINDA SIKINTIMIZ VAR
Her taktiğin farklı zorlukları var. Üç guardlı ve uzun oyunculu beşleri kullanmaktan çok çekinmiyoruz. Geçen sezon birçok maçı bu şekilde oynadık. 3 numara pozisyonunda sıkıntımız var ama 4 numaralarımızı o pozisyonda da kullanabiliriz.

"FENERBAHÇE'Yİ DÜŞÜNÜYORUZ"
"Kazanmak için oynayacağız. Her maç farklı ve aynı zamanda zor. Şimdi sadece Fenerbahçe'yi düşünüyoruz.

Haberin Devamı

EUROLEAGUE'İN EN İYİ OYUN KURUCUSU
Kostas Sloukas geçen sezon da sakatlık sorunları yaşamıştı ama o tecrübeli bir oyuncu. Her geçen gün kendini bulduğunu düşünüyorum. Bence şu anda EuroLeague’in en iyi oyun kurucusu, bunu MVP ödülünü kazandığı Final Four’da gösterdi.”