Dünyadan FutbolEkvator Ginesi, Gine Bissau'yu 4 golle geçti!

Ekvator Ginesi, Gine Bissau'yu 4 golle geçti!

18.01.2024 - 19:11 | Son Güncellenme:

Ekvator Ginesi, Afrika Uluslar Kupası A Grubu'nun 2'nci maçında Gine Bissau engelini 4-2'lik skorla geçti.

Ekvator Ginesi, Gine Bissauyu 4 golle geçti

Fildişi Sahili'nde devam eden Afrika Uluslar Kupası'nın A Grubu'nda Ekvator Ginesi ie Gine Bissau karşı karşıya geldi. Alassane Ouattara Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Ekvator Ginesi 4-2 kazandı. Bu mücadelenin ardından Ekvator Ginesi 4 puana yükselirken; Gine Bissau henüz puanla tanışamadı. Ekvator Ginesi'ne galibiyeti getiren golleri 21, 51 ve 61'inci dakikada Emilio Nsue ile 46'ncı dakikada Josete Miranda kaydetti. Gine Bissau'nun gollerini ise 37'nci Esteban Obiang (K.K) ve 90+3'üncü dakikada Jose Correira attı.

Haberin Devamı

Öte yandan bu karşılaşmada Gaziantep FK forması giyen Gine Bissaulu futbolcu Janio Bikel, 90 dakika sahada kaldı. Kayserispor'da oynayan Carlos Mane ise Gine Bissau'da 86'ncı dakikada oyuna dahil oldu.

KEŞFETYENİ
Uzun zaman sonra ilk! Burcu Biricik kızının yüzünü gösterdi
Uzun zaman sonra ilk! Burcu Biricik kızının yüzünü gösterdi

Cadde | 05.04.2025 - 14:51

Fotoğraf sanatçısı Emre Yetkin'le 2016 yılında nikâh masasına oturan Burcu Biricik, geçtiğimiz temmuz ayında kızı Luna'yı kucağına almıştı. Kızının yüzünü göstermeyen Burcu Biricik objektiflere yakalandı.

Yazarlar