FenerbahçeDusan Tadic: Vereceğimiz pozitif reaksiyonlar çok önemli!

Dusan Tadic: Vereceğimiz pozitif reaksiyonlar çok önemli!

29.09.2024 - 21:39 | Son Güncellenme:

Fenerbahçeli futbolcu Dusan Tadic, Antalyaspor maçının ardından konuştu.

Dusan Tadic: Vereceğimiz pozitif reaksiyonlar çok önemli

Trendyol Süper Lig'in 7'nci haftasında Antalyaspor'u deplasmanda 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de Dusan Tadic açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Karşılaşmayı değerlendiren Dusan Tadic, "Bana göre ilk 10 dakikaya iyi başladık. Yarattığımız şanslar da vardı, değerlendiremedik. Sonrasında oyunumuz olumsuz anlamda değişti. Acele ettiğimiz anlar oldu. Tuhaf aksiyonlar içerisine girmeye başladık. İkinci yarıda bir gol bulduk, attığımız gol oyunu açmak için çok önemliydi. İkinci golü attık, üçüncü golü de atabilirdik. Şanslarımız da vardı" dedi.

Alex de Souza'ya parantez açan Dusan Tadic, "Antalyaspor iyi bir takım, iyi bir hocaları var. Alex de Souza, efsanemiz. Onu da burada görmek gerçekten hoştu. Çok önemli bir galibiyet elde ettik" ifadelerini kullandı.

Saha içerisindeki pozitif reaksiyonlara dikkat çeken Dusan Tadic, "Bu çok önemli. Saha içerisinde birbirimize vereceğimiz pozitif reaksiyonlar çok önemli. Hata yapılabilir önemli olan fikirlerdir. Ben de psikolojiyi takip ediyorum, bunun üzerinde duran birisiyim, okuduğum kitaplar da var bununla ilgili. Herkes hata yapabilir, orada en önemli şey pozitif reaksiyon verebilmek. En önemli şey ortaya koymak istediğimiz fikir ve hata yaptıktan sonra verdiğimiz reaksiyon" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Dusan Tadic son olarak, "Eğer denemezseniz başaramazsınız" dedi.