GalatasarayDursun Özbek'ten Yusuf Demir sorusuna yanıt

Dursun Özbek'ten Yusuf Demir sorusuna yanıt

22.06.2023 - 15:30 | Son Güncellenme:

TFF Olağan Genel Kurulu sonrası açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek hem Icardi hem de Yusuf Demir sorularına cevap verdi.

Dursun Özbekten Yusuf Demir sorusuna yanıt

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in açıklamaları şu şekilde:

Haberin Devamı

"Şu an dikkat edilmesi gereken hususlardan biri, kurullar. Mehmet Büyükekşi'nin gerekeni yapacağını düşünüyorum. Sadece MHK değil, PFDK da son derece tartışmalı kararlar aldı. Sıralamada ben önce PFDK'yı, sonra MHK'yi koyuyorum. Bu kurullar çok önemli. Çok dikkatli bir seçim yapılmalı. Mehmet Büyükekşi'nin önceki yıllarda yaptığı hataları tekrarlayacağını düşünmüyorum."

"Taraftarın sevgilisi. Sadece Galatasaray taraftarının sevgilisi değil, Türkiye'deki bütün futbola aşık kişilerin sevgilisi haline geldi. Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Performansı da çok iyi, çok iyi performans sergiledi. Galatasaray'a katmanın çalışması içerisindeyiz. Piyasalar, geçmişe göre çok yüksek. Bütçemizin el verdiği çerçevede ama maksimum gücü sarf ederek Icardi'yi takıma katmaya çalışıyoruz. Göreceğiz bakalım. Çalışmalarımız devam ediyor."

Haberin Devamı

Soru: "Umutlu musunuz?"

Dursun Özbek: "Galatasaray'ın olduğu yerde umut vardır."

"Yusuf Demir, artık herhalde yerli statüsünde oynayabilecek. Federasyon, mavi kart uygulamasıyla bunun önünü açtı. Yusuf Demir'in artık oynayıp, Türk futboluna fayda sağlaması lazım."

Dursun Özbekten Yusuf Demir sorusuna yanıt