Galatasaray Dursun Özbek'ten Fenerbahçe göndermesi! 'Kadıköy'den duyulsun'

Dursun Özbek'ten Fenerbahçe göndermesi! 'Kadıköy'den duyulsun'

01.07.2024 - 00:33 | Son Güncellenme:

Bodrum'da Galatasaray'ın şampiyonluğu için düzenlenen organizasyonda Başkan Dursun Özbek'in Fenerbahçe göndermesi damga vurdu. Öte yandan Özbek, Icardi sorularına yanıt verdi.

Dursun Özbekten Fenerbahçe göndermesi Kadıköyden duyulsun

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Bodrum 1905 Galatasaraylılar Derneği tarafından 24'üncü şampiyonluk kutlama gecesi yapıldı.
İlçedeki bir eğlence merkezinde düzenlenen geceye Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Galatasaray'ın eski oyuncusu Ümit Karan'ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Haberin Devamı

KADIKÖY'DEN DUYULSUN
Sahnede konuşan Özbek; "Amacımız Galatasaray taraftarını hep sokakta başı dik yürütmek. Mayıslar bizim; hedef 25, hep birlikte yine hedefe kilitleneceğiz. Çok büyük bir teşekkürü hak eden, değerli Okan hocam yanımda. Öyle bir alkışlayın ki Kadıköy'den duyulsun!" ifadelerini kullandı.

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLAR LİGİ
"Önümüzdeki sezon geçtiğimiz sezondan daha çetin olacak ama kimse merak etmesin Mayıslar, Haziranlar artık hepsi Galatasaray'ın. Hedefimiz Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı olmak! Sizden tek ricam; iyi günde kötü günde yanımızda olun."

Dursun Özbek, "Icardi'ye teklif var mı?" sorusuna, "Mauro Icardi için bize ulaşan bir teklif yok." ifadelerini kullandı.

BATSHUAYI İÇİN SABAHI BEKLEYİN
Özbek, transferlerle ilgili sorulan bir soruya, "Transfer için çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki hafta inşallah görüşmelerimiz daha hızlanacak. Mümkün olan en kısa sürede noktasal transfer yapacağız, eksikliklerimizi biliyoruz. Çok kısa sürede inşallah size daha farklı haberler vereceğim. Çünkü transfer imza atılmadan söylenmesi sakıncalı olan bir konu. Galatasaray'ın menfaatlerini düşünerek transferler bitince size de bilgi vereceğim." diye konuştu.

Bir gazetecinin Galatasaray'ın Michy Batshuayi'yi transferine ilişkin sorusuna Özbek, "Yarın sabahı bekleyin. Onunla ilgili de bilgi alıp size vereceğiz." yanıtını verdi. Dursun Özbek, 2 Temmuz'da Avusturya ile oynanacak milli maçla ilgili takıma da başarılar diledi.

Haberin Devamı

Dursun Özbekten Fenerbahçe göndermesi Kadıköyden duyulsun

Takıma yeni isimlerin transfer edileceğini söyleyen Özbek, "Biz Galatasaray'a geldiğimiz 2 sene de şampiyon olduk. Transfer yapmayan bir başkan şampiyon olamaz. Çok güzel bir takım kurduk. Bizim yaptığımız her şey Galatasaray'ın menfaatine göre olacak. En iyi takımı kurarak yine şampiyon olacağız. 3 Temmuz'da Kemerburgaz'da sezonu açıyoruz." açıklamasında bulundu.

OKAN BURUK'TAN SAĞ BEK VURGUSU
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk da transferle ilgili soruları yanıtladı. Bir forvet düşünceleri olduğunu belirten Buruk, "Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. En kısa zamanda onun bitmesini bekliyoruz. Eksik bölgelerimiz, aciliyeti olan özellikle sağ bek orta saha oyuncusu. Çok iyi oyunculara sahibiz. Orta sahadaki oyuncularımız çok iyi. Biz en güçlü kadroyu kurmaya çalışıyoruz. Yine devamında ihtiyacımız olan yerlere de takviyeler yapacağız." dedi.

Haberin Devamı



Birçok Galatasaraylı oyuncuya teklif geldiğini anlatan Buruk, "Galatasaraylı oyuncular her türlü gündemde, teklif alıyorlar ilgileniliyor. Çok önemli bir kadroya, çok önemli oyunculara sahibiz. Başkanımız ve yönetim kurulumuz her türlü desteği bize veriyor. Maddi ve manevi anlamda hep yanımızdalar. Biz de teknik ekip olarak çalışıyoruz. En iyi oyuncuyu almaya çalışıyoruz. Bu kolay olmuyor, en doğrusunu Galatasaray'a en yakışan oyuncu bulacağız." ifadelerini kullandı.
Buruk, bir gazetecinin rakip teknik direktörlerle ilgili sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

"Her yıl zor, kolay bir yıl yok. Her senenin başlangıcında dört takım şampiyonluğa oynuyor. Trabzonspor yine kadrosunu korudu, önemli bir hocaya sahip yine transferler yapıyor. Beşiktaş ve Fenerbahçe aynı şekilde yine çok önemli bir kariyere sahip hocalar getirdi. O yüzden bundan sonra kadrolar şekillenecek, lig başlayacak. Lig başladıktan sonra yarış başlayacak, ama yine dört takımın amacı şampiyonluk. O yüzden bundan önceki seneler nasıl zorsa aynı zorlukla başlayacak. Önemli olan bunu kolaya çevirmek. Biz de kazanarak kolaya çevirmeye çalışacağız."

Gecede şarkıcılar Çelik ve Zara sahneye çıktı.